Exitov kamp i ove godine na najlepšoj plaži Dunava, u Novom Sadu preostalo 18 odsto smeštajnih kapaciteta!

Podeli:

Exitov kamp, najpopularniji festivalski smeštaj u Novom Sadu, i ove godine će od 5. do 12. jula biti smešten na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu. Druženje sa festivalskim fanovima iz svih krajeva planete, spavanje pod vedrim nebom, celodnevno kupanje i osećaj da festival nikad ne staje, samo su neka od iskustava koja zbog kojih je kamp omiljeno mesto za hiljade Exitovih posetilaca iz celog sveta. 

Na tačno dve nedelje do početka festivala, ostali smeštajni kapaciteti u Novom Sadu i okolini popunjavaju se velikom brzinom. Prema zvaničnim podacima, preostalo je još svega 18 odsto kapaciteta, koji će biti popunjeni pre početka festivala, zbog čega bi svi zainteresovani trebalo da požure.

EXIT 2k22 Kamp

Koliko su legendarni dani i noći na Štrandu, potvrđuju posete desetine hiljada mladih  iz celog sveta. Pored standardne ponude koju čine zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, raznovrsna ponuda hrane i pića, prodavnica sa kamperskom opremom, stanica za punjenje elektronskih uređaja i lokeri za lične stvari, posetiocima EXIT kampa ove godine biće dostupne četiri bine i zone unutar kampa, jedinstvena EXIT suvenirnica, prostor za sport i rekreaciju i još mnogo toga!

Svoja vrata kamp će otvoriti 5. jula, check in i check out biće mogući 24 sata, a recepcija će raditi tokom celog dana i noći sve do 12. jula. Mesta u kampu sve je manje, popunjavaju se velikom brzinom, a početna cena mu iznosi 3.000 dinara.

Prema podacima najveće svetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, kao i Turističke organizacije Novog Sadau gradu i okolini je u terminu od 7. do 10. jula na raspolaganju još oko 18 odsto kapaciteta što je broj koji će, s obzirom na odličnu prodaju ulaznica, padati narednih dana.

Najveći broj posetilaca dolazi iz zemalja regiona i ostatka Evrope, među kojima prednjače oni iz Nemačke, Holandije, Velike Britanije, Slovenije, Mađarske, Turske, Hrvatske, ali uz njih se očekuje i veliki broj posetilaca iz drugih gradova Srbije. Jedan od najsigurnijih kanala rezervisanja smeštaja je Exitov zvanični turistički servis EXIT Trip, gde je i dalje dostupan smeštaj u kampu i hostelima.

I stanodavci su otvorili svoja vrata posetiocima festivala, a najveći broj stanova trenutno je dostupan na Limanu i Detelinari.

EXIT festival će biti održan od 7. do 10. jula, kada na Petrovaradinsku tvrđavustižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i jaka regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara, a priključuju im se na stotine drugih.

AKTUELNE CENE FESTIVALSKIH ULAZNICA SAMO DO 24. JUNA!

Usled rekordne potražnje, aktuelne cene festivalskih ulaznica važe samo do 24. juna, ili ranije do isteka zaliha. Festivalske ulaznice dostupne su po ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 50 odsto. Promotivne cene regularnih jednodnevnih ulaznica za četvrtak, 7. jul, iznose 2.590 dinara, za petak, 8. jul, 3.390 dinara, za subotu, 9. jul, 3.990 dinara, a za nedelju, 10. jul, koštaju 2.990 dinara. Fan pit ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, dostupne su po ceni od 3.990 dinara. VIP GOLD festivalske ulaznice dostupne su po ceni od 41.000 dinara, jednodnevne VIP GOLD za četvrtak i nedelju koštaju 12.000 dinara, a za petak i subotu 18.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga