EKSKLUZIVNO: Kompanija Aviv Arlon planira da proširi Aviv Park u 2019. godini

Podeli:

Nakon proširenja u 2018. godini,  kompanija „Aviv Arlon“ ima značajne planove za narednu godinu. Gostujući u novogodišnjoj emisiji „Vikendica“, Danka Gladović, direktorica marketinga izraelske kompanije ekskluzivno je otkrila nove informacije koje će uticati na izgled i proširenje Aviv Parka u Zrenjaninu.

Danka Gladović, direktorica marketinga kompanije Aviv Arlon (levo) i Dejana Tucić, autorka emisije „Vikendica“ (desno)

Ona je rekla da postoje ideje koje će se realizovati u 2019. godini i da je u toku priprema planova za proširenje prostora. Održavaju se sastanci na kojima se priča i razmatraju najbolje opcije. Velika je zainteresovanost domaćih i stranih firmi, pogotovo lokalnih.

Kako kaže za RTV Santos direktorica marketinga, mesecima već čeka oko 20 firmi da započne poslovanje u ovom ritejl parku. Potrebe imaju za manjim lokalima i to uglavnom lokalne firme. Kompanija „Aviv Arlon“štiti postojeće zakupce i ulaže puno, što se vidi po programima, izgledu prostora i na kraju zadovojnom kupovinom brojnih posetilaca.

Trenutno 45 firmi i kompanija posluje na prostoru površine 23.500 m2. Zanimljivo je da pored firmi koje su angažovane na obezbeđenju i čišćenju kompletnog Aviv Parka, samo 4 radnika je zaposleno u okviru izraelske kompanije u Zrenjaninu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga