EKSKLUZIVNO!!! Besplatan bazen za sve u narednom periodu

Podeli:

Tradicionalno JU „Sportski objekti“ pred početak letnje sezone organizuje besplatno kupanje za sve građane. Međutim loše vreme je uticalo na  dolazak kupača koji su mogli da iskoriste ovu posebnu priliku.

IMG_20150625_110231

Iz tog razloga kontaktirali smo direktora JU“Sportski objekti“ Gorana Fijata u želji da dobijemo informacije koje se tiču svih građana. On je u razgovoru za RTV Santos rekao da ima razumevanja za građane. Nakon razgovora sa upravnikom bazena, doneo je odluku da kupanje bude besplatno za sve građane u naredna 3 dana, od 26-28. juna, jer danas nisu imali prilike da se kupaju zbog vremena.

IMG_20150625_110302

On je za naš RTV Santos rekao da ne može da utiče na vreme, pa je upravo iz tog razloga omogućio svima da iskoriste priliku i uživaju u obnovljenom bazenu.

Sva voda se greje, pa je tako  temperatura u bazenu oko 27 stepeni. U naredne dve nedelje će se vršiti radovi na dezinfekciji školjke i sanaciji, nakon čega će svi građani moći da koriste i unutrašnji bazen uporedo. Podelite informaciju, kako bi što više ljudi iskoristilo ovu jedinstvenu priliku.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga