Dve osobe povređene u saobraćajnim nezgodama

Podeli:

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode, od kojih jedna sa povređenim licima i jedna sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su lakše povređena. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 210.000,00 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola  i nepropisnog mimoilaženja.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 26 učesnika u saobraćaju i izdata su 82 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 5 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 3 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu.

Podsećaju se svi učesnici u saobraćaju da ovaj period karakteriše pojava magle, kiše i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, pa se stoga preporučuje opreznost svih učesnika u saobraćaju, a posebno u periodu sumraka, noći i ranih jutarnjih časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga