Dvadesetpetoro mališana u okviru letnje škole Crvenog krsta otputovalo na Vršački breg

Podeli:

Zahvaljujući Crvenom krstu Zrenjanin i Crvenom krstu Vojvodine, dvadesetpetoro mališana osnovnoškolskog uzrasta iz Zrenjanina otputovalo je na sedmodnevni odmor u Odmaralište Crvenog krsta Vršac na Vršačkom bregu.

Tim povodom je u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin održan sastanak za roditelje dece koja će u navedenom terminu boraviti na Vršačkom bregu. Roditelji su imali priliku da se upoznaju sa tehničkim detaljima, ali i sa samim odmaralištem i programom odmora.

Celokupna organizacija programa usmerena je na decu i njihove potrebe i interesovanja. Tokom boravka u odmaralištu sa decom će boraviti vaspitači koji poseduju iskustvo u realizovanju rekreativne nastave. U objektu je takođe obezbeđena zdravstvena zaštita. Svakog dana edukovani volonteri Crvenog krsta Zrenjanin će za decu realizovati Letnju školu Crvenog krsta koja uključuje teme iz različitih oblasti rada Crvenog krsta.

Organizuje se i program dodatnih radionica iz oblasti likovnog, muzičkog i dramskog stvaralaštva, kao i razne sportske aktivnosti. Uključen je i večernji zabavni program edukativnog karaktera u kome deca učestvuju i imaju priliku da prikažu svoje veštine i talente.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga