Dvadesetdevetogodišnji Zrenjaninac izgubio život u jezeru u centru Zrenjanina

Podeli:

Policija ne sapštava identitet, ali smo saznali da je dvadesetdevetogodišnji Zrenjaninac izgubio život u jezeru u centru Zrenjanina.

Vozač je oko pola 11 izvučen iz jezera, dok preostaje da se izvuče vozilo iz jezera. Prema informacijama do koji smo došli, suvozač koji se spasio, D. C. (1987.), zadobio je lake telesne povrede, a nakon ukazane pomoći u zrenjaninskom Urgentnom centru, pusten je kući. Istagom će se utvrditi razlozi ove tragedije koja je potresla javnost.

Policija se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u potpunosti:

„Noćas oko 03,00 časova, u Zrenjaninu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.
Sumnja se da je do saobraćajne nesreće došlo, kada je dvadesetdevetogodišnji vozač BMV-a iz Zrenjanina, krećući se Gundulićevom ulicom prema ulici Kej 2. oktobra sleteo u gradsko akumulaciono jezero “ Jezero 3“. On je preminuo na licu mesta dok je takođe dvadesetdevetogodišnji suvozač iz Zrenjanina uspeo da se spase.
Uz pomoć ronioca Žandarmerije iz Beograda automobil i telo vozača su izvučeni iz jezera.
Uzroci ove saobraćajne nesreće još se utvrđuju. Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu“ navodi se u saopštenju.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga