(foto: arhiva VIK ZR)
Zbog sanacije dva kvara u Pere Dobrinovića u sredu će doći do višečasovnog prekida vodosnabdevanja u pomenutoj i okolnim ulicama 

Večeras su konstatovana dva kvara većeg obima na vodovodnoj mreži u ulici Pere Dobrinovića, na razmaku od 20 metara, u neposrednoj blizini objekta „Lidl“.

Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah izvršili neophodne radove kako bi se sprečilo veće izlivanje vode sa mesta pomenutih kvarova i obezbedilo nesmetano vodosnabdevanje do momenta započinjanja radova na njihovom otklanjanju.

Zbog pomenute obimnosti kvara i složenosti radova, sanacija će započeti sutra (sreda) u ranim jutarnjim časovima.

Dok traju radovi doći će do prekida vodosnabdevanja u rejonu ulica Pere Dobrinovića – Uroša Predića – dela Laze Kostića i objekta „Lidl“.

Zbog svega navedenog nezahvalno je davati tačne procene vremena trajanja radova, ujedno i prekida vodosnabdevanja, a procene su da će potrajati više od osam časova.

Iz tog razloga pozivamo građane koji žive u objektima navedenog rejona da obezbede dovoljne količine vode za osnovne potrebe za vreme dok traju najavljeni radovi,  navodi se na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“.