Dva dela grada bez vode zbog havarije

Podeli:

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su jutros uz upotrebu mehanizacije započele radove na sanaciji kvara većih razmera u Štrosmajerovoj ulici, zbog kojeg je,  sinoć u kasnim večernjim satima došlo do prekida vodosnabdevanja na teritoriji gradskog naselja Duvanika.
Procene sa terena su da će kvar, ukoliko ne dođe do neplaniranih situacija, biti otklonjen do 11 časova, nakon čega će se uspostaviti uredno vodosnabdevanje u ovom delu grada.
Do 11 časova trebali bi da budu završeni i radovi na sanaciji kvara u ulici 9. januara na Bagljašu, gde je jutros došlo do pucanja cevi, a usled toga i prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici.
Za vreme vikenda došlo je do kvara na dežurnoj dispečerskoj liniji 534-097 zbog čega pomenuti broj i dalje nije u funkciji. Kvar je prijavljen operateru, a do momenta njegovog otklanjanja korisnicima je za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži na raspolaganju broj 530-150 ili besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (od 7 do 15 časova), navodi se u saopštenju JKP „Vodovod i kanalizacija“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga