DTL PerSu svečano otvorio novi distributivni centar u Zrenjaninu

Podeli:

DTL PerSu je sa ponosom otvario novi distributivni centar u Zrenjaninu.

Ovaj moderni objekat će značajno unaprediti logističke kapacitete kompanije, omogućavajući bržu i efikasniju distribuciju proizvoda.

Ceremonija otvaranja održala se 3. jula 2024. godine u 10:00 časova. Na svečanosti su pored Ministra unutrašnje i spoljašnje trgovine gospodina Tomislava Momirovića, prisustvovali predstavnici lokalne vlasti i gradonačelnik Zrenjanina gospodin Simo Salapura, poslovni partneri, kao i brojni mediji. Događaj je započeo svečanim presecanjem vrpce i vođenim obilaskom magacina a potom se obratio i generalni direktor kompanije gospodin Darko Bjeloglav, kao i direktor DTL-a gospodin Obrad Popović. 

Novi distributivni centar prostire se na površini od 10.500 kvadratnih metara. Skladišni prostor karakteriše moderna oprema i tehnologija za skladištenje pakovanje robe uz pomoć WMS-a, sprovođenje inventara, kao i optimalno organizovani prostor  koji omogućava efikasno raspoređivanje robe. Takođe, prostor je opremljen sigurnosnim sistemima koji garantuju bezbednost naših proizvoda i ljudi.

Roba je smeštena na paletnim regalima dužine 2.400m. Povećanjem kapaciteta skladišta, DTL PerSu će biti u mogućnosti da brže odgovori na potrebe tržišta, obezbeđujući kupcima kvalitetne proizvode u najkraćem roku.

„Otvaranje ovog distributivnog centra predstavlja važan korak u našoj strategiji rasta i razvoja,“ izjavio je Darko Bjeloglav. „Posvećeni smo tome da našim kupcima pružimo najbolju moguću uslugu, a ovaj objekat će nam omogućiti da to i ostvarimo.“

DTL PerSu zahvaljuje svim partnerima i zaposlenima koji su doprineli realizaciji ovog projekta. Radujemo se daljem razvoju i unapređenju naših usluga, sa ciljem da budemo u samom vrhu kada je u pitanju tržište maloprodaje.

BB Trade odnosno DTL PerSu je poznat kao vodeći trgovinski lanac u Vojvodini, sa širokom mrežom maloprodajnih objekata pod brendom PerSu marketi. Osnovan 1997. godine kao samostalna radnja STR BB, kompanija je svoju trgovinsku delatnost započela u svega 4 prodavnice u vidu kioska. Danas, DTL PerSu marketi posluju u preko 170 maloprodajnih objekata, zapošljavajući preko 1.300 radnika i na mesečnom nivou opslužujući oko 2.000.000 zadovoljnih kupaca.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga