Drugo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Podeli:

Drugo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, biće održano u subotu, 10. marta 2018. godine na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade će izvlačiti Snežana Savić, Aleksandar Srećković Kubura, Aleksandar Radojičić, Lena Bogdanović, kao i džez pevačica Lena Kovačević.

Do sada je pristiglo čak 2.626.081 koverti, a samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200 hiljada koverata. Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53m2 u naselju Braća Jerković – „Padina“, 12 automobila FIAT 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu koristiti u prodajnim objektima „Tehnomanija d.o.o“ i „Gomex d.o.o.“.

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. U drugom izvlačenju moći će da učestvuju fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 09. marta 2018. kao i koverte poslate za prvo izvlačenje.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije http://www.rts.rs/

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018.“ deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga