Drugo donatorsko Gala veče za NURDOR

Podeli:

U petak, 22. novembra u Zrenjaninu, u Hotelu „Vojvodina“,  održaće se drugo donatorsko Gala veče za NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

Volonteri NURDOR-a iz Zrenjanina i svi ljudi dobre volje koji su se ove godine odazvali njihovom pozivu, okupiće se sa željom da pomognu deci koja se leče od raka i njihovim porodicama. Sva prikupljena sredstva namenjena su izgradnji Roditeljske kuće u Beogradu, u kojoj će boraviti deca koja se leče van mesta prebivališta.

Veliki broj javnih ličnosti podržao je NURDOR i biće gosti druge Gala donatorske večeri u Zrenjaninu, između ostalih, kao domaćin večeri Vladimir Vanja Grbić, stand-up komičar Srđan Dinčić,  Milan Đurđević iz benda „Neverne bebe“, bend „Soul cake“, književnica Olivera Skoko, Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa. U muzičkom delu programa nastupiće Bojana Stamenov.

Takođe, najmlađi Zrenjaninci, deca iz OŠ „Petar Petrović Njegoš“ i baletskog studija „Delfina“ svojim nastupima pružiće podršku svojim vršnjacima koji se bore sa teškom bolešću.

Program počinje od 19 časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga