Drugi po redu festival zdravog života u Zrenjaninu

Podeli:

Festival, kao i sve aktivnosti i predavanja na njemu su BESPLATNI. 

Udruženje građana “Zdrav Život” i Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa Gradom Zrenjaninom i udruženjem ZREPOK organizuju dvodnevni festival zdravog života u subotu i nedelju, 25. i 26. maja u Plankovoj bašti kod KC-a. Generalni pokrovitelj ovog veoma zanimljivog i edukativnog okupljanja je kompanija GOMEX, koja je saradnju sa Udruženjem “Zdrav život” počela na prvom festivalu prošle godine.

Tokom poslednjeg vikenda u maju naš grad će biti domaćin velikom broju gostiju. Uz domaćine i učesnike iz Zrenjanina, organizatori su najavili stručnjake iz raznih oblasti iz Beograda, Novog Sada ali i iz inostranstva. Tokom dva dana govoriće se i edukovati zainteresovani za aspekte zdravih stilova života, navika u ishrani, drevnih filozofija i religija i slično. Za najmlađe posetioce, organizatori su pripremili kreativne radionice koje će se održavati tokom oba festivalska dana.

U subotu i nedelju program počinje u 9h, dok se prvog dana završava u 20h a drugog dana pola sata kasnije. Organizatori poručuju da zainteresovani posetioci sa sobom treba da ponesu samo osmeh i ljubav. Festival, kao i sve aktivnosti i predavanja na njemu su BESPLATNI.

Program festivala zdravog života

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga