Dostavljeni računi za maj, nastavlja se očitavanje vodomera

Podeli:

Na adrese korisnika dostavljeni računi za maj mesec za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“. Rok za podnošenje reklamacija do 20. juna. Nastavlja se očitavanje vodomera korisnika u 9 naseljenih mesta, dok je u ostalim mestima, kao i u samom Zrenjaninu, završeno prvo redovno očitavanje vodomera.
Na adrese korisnika usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u Zrenjaninu i svim naseljenim mestima dostavljeni su računi za maj mesec.
Na računima za maj mesec korisnici su zaduživani, u zavisnosti od perioda kada je vršeno očitavanje vodomera, na osnovu očitanog stanja ili akontativno, a u slučaju ako su sami do 25. maja izvršili prijavu stanja vodomera na osnovu javljenog stanja. Računi za maj mesec dospevaju na naplatu 20. juna.
Trenutno se očitavanje vodomera korisnika sprovodi u 9 naseljenih mesta: Melenci, Elemir, Orlovat, Perlez, Čenta, Taraš, Tomaševac, Farkaždin i Knićanin, a planirano je da ono bude završeno do kraja juna meseca. Time će se kompletirati prvo redovno očitavanje vodomera, jer su očitavanja završena u Zrenjaninu i ostalim naseljenim mestima.
Podsećamo korisnike da reklamacije na račun za maj mesec mogu podneti najkasnije do 20.06.2018. godine, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.
Korisnici mogu reklamaciju podneti lično na šalteru 1 u prizemlju zgrade preduzeća u Petefijevoj 3 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .
Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.
Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).
Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu izvršiti u periodu 20 – 25. jun. – Navodi se u saopštenju Siniše Gajina, dipl.inž. i rukovodioca Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga