DENTIST D&K – jedina stomatološka ordinacija na Zelenom polju

Podeli:

Nedavno je u Zrenjaninu otvorena jedna potpuno nova stomatološka ordinacija i to na Zelenom polju, u naselju koje do sada nije imalo stomatološku ordinaciju, niti privatnu niti državnu. Od sada stanovnici ovog naselja imaju svog stomatologa, zahvaljujući spec. dr. stom. Draganu Krstiću, sa iskustvom od preko 30 godina, koji je prepoznao potrebnu stanovnika Zelenog polja.

Stomatološka ordinacija Dentist D&K mislila je na sve, pa je tako obezbedila prilaz za osobe sa invaliditetom, a ovo ujedno predstavlja i olakšanje  za majke koje dođu sa decom u kolicima, jer svakako je želja zaposlenih da postanu vaš porodični stomatolog.

Ukoliko tražite visokokvalitetnu zubarsku uslugu u udobnom i prijateljskom okruženju, onda ste na pravom mestu. Moderno opremljena ordinacija sa savremenom opremom je mesto gde ćete se osećati sigurno i udobno, a tim stručnih i iskusnih stomatologa potrudiće se da vaše iskustvo bude što je moguće bezbolnije i ugodnije i pružiće vam najbolje moguće lečenje i usluge.

Dentist D&K nudi kompletne usluge iz oblasti stomatologije – od prevencije, preko popravki, do estetskih tretmana. Pružaju usluge iz oblasti opšte stomatologije, dečije stomatologije, estetske stomatologije, oralne hirurgije, protetike i ortodoncije.

Ukoliko vas muče bolni zubi ili desni, potrebna vam je popravka ili vađenje, tim oralne hirurgije će vam pomoći da ih se rešite na što bezbolniji način.

Ako vas brine izgled vaših zuba, tim estetske stomatologije će vam pomoći da postignete savršen osmeh koji će vam povratiti samopouzdanje, bilo da vam je potrebno beljenje zuba ili mašinska obrada zuba.

Ordinacija ide u skladu sa tehnološkim razvojem i prati najnovija dešavanja na tržištu. Ovde ćete pronaći sve usluge koje zahteva današnja savremena stomatologija – krunice vinira, lumira, metalokeramičke krune, bezmetalne krune, cirkonijum krune.

Cene su izuzetno pristupačne, a opcije plaćanja su fleksibilne. Usluge možete platiti i na rate. Takođe, karakteristično je što na gotovo sve usluge dobijate garanciju – garancija za stavljenu plombu je godinu dana, za totalnu protezu dve godine, za metalokeramički most pet godina, za bezmetalni most pet godina.

Uz Dentist D&K održaćete zdravlje vaših zuba i desni, osećaćete se ponosno na svoj osmeh i vratiti svoje samopouzdanje. Bićete zdravi.

Denstist D&K nalazi se na Zelenom polju, na uglu Crnogorske i Sremske ulice. Dostupni su 24h. Svoj termin možete zakazati pozivom na broj 069/738-440

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga