Delez povlači proizvod zbog etilen oksida, kupcima će novac biti vraćen (FOTO)

Podeli:

Kompanija „Delez Srbija“ je saopštila da je iz svih maloprodajnih objekata povukla proizvod privatne robne marke „Premia susam seme“ od 100 grama, proizvođača Moravka pro.
Kako se navodi u saopštenju, „Delez Srbija“ je, kao kompanija koja ima izuzetno visoke standarde kvaliteta i bezbednosti proizvoda, po dobijanju informacije o globalnoj situaciji sa spornim jedinjenjem u susamu, samoinicijativno sprovela dodatnu laboratorijsku analizu pomenutog proizvoda privatne robne marke „Premia“.
 
Odluka o opozivu i povlačenju svih spornih serija je doneta nakon što su rezultati analize pokazali prisustvo jedinjenja etilen oksid u proizvodu„, ističe se u saopštenju kompanije.
Iz „Deleza Srbija“ pozivaju kupce koji su u proteklom periodu kupovali Premia susam seme od 100 grama u Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama sa bilo kojim datumom isteka roka trajanja u 2022. godini da taj proizvod, sa ili bez fiskalnog računa, vrate u narednih 14 dana u maloprodajni objekat gde je proizvod kupljen i tom prilikom biće im izvršen povraćaj sredstava.
 
Kompanija „Delez Srbija“, kako se navodi, ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvaliteta i bezbednosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno sa akreditovanim laboratorijama kontinuirano sprovodi i obimna dodatna laboratorijska ispitivanja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor: RTS

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga