Dan Zaljubljenih i Sv. Trifun

Podeli:

Februar se tradicionalno obeležava kao mesec ljubavi i darovanja, pa je dobra prilika da baš tada obradujete voljenu osobu divnim poklonom. I ako je večita dilema, šta pokloniti, a ne pogrešiti?

Mi imamo rešenje! Naša cvećara ‘‘Jasmin’’ je tu da Vam pomogne. Spremili smo najlepše i najoriginalne cvetne aranžmane od rezanog ili saksijskog cveća, raznih boja i mirisa, koji po želji mogu sadržati igračke, eventualno slatkiše ili vino koje sami donesete, a naše stručno osoblje će ih uklopiti u aranžman.

Cveće je idealan poklon koji će sigurno obradovati svaku pripadnicu lepšeg pola, jer simbolizuje ljubav, nežnost i pažnju.

Takođe, 14. februara se obeležava i pravoslavni praznik Sv. Trifun, koji mnogi proslavljaju i kao krsnu slavu, te tako kada krenete kod rođaka, kumova ili prijatelja svratite u našu cvećaru i izaberite aranžman koji će sigurno obradovati svaku domaćicu.

Radno vreme cvećare ‘‘Jasmin’’ (ul. Svetosavska br. 2) je od 7 do 20 časova. Kontakt telefon 023/536-772. Ljubav i cveće uvek su u modi! Čekamo Vas!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga