Čelni ljudi grada Zrenjanina nalaze se u samoizolaciji

Podeli:

Član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, kod koga je utvrđeno prisustvo koronavirusa, nalazi se na lečenju u Novom Sadu, stabilnog je zdravstvenog stanja i dobro se oseća.
Odmah nakon što je potvrđeno da je ovaj gradski većnik zaražen koronavirusom preduzete su sve propisane mere. Obavljena je dezinfekcija prostorija u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a pojedini funkcioneri koji su bili u kontaktu sa članom Gradskog veća su testirani.
Svi nalazi testiranih su negativni na prisustvo koronavirusa. Takođe, svi oni se, bez obzira na to, nalaze u kućnoj izolaciji, kako je i predviđeno procedurom u ovakvim slučajevima.
U kućnoj izolaciji se nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i oseća se dobro. Sve aktivnosti u lokalnoj samoupravi se obavljaju i odvijaju po planu.

-Iskoristio bih još jednom priliku da pozovem sve građane da slušaju savete stručnjaka, pridržavaju se mera koje je propisala država i da ostanu kod svojih kuća. Samo na taj način možemo da dobijemo ovu bitku sa koronavirusom – poručio je gradonačelnik Janjić.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga