“Buđenje proleća“ sutra u podne, uveče koncert “Kvin Tribjut Bend“-a

Podeli:

Gradska dečja manifestacija “Buđenje proleća” počinje u subotu, 6. aprila u 12 časova, na Trgu slobode. U tom svojevrsnom „Prolećnom buđenju grada“ predviđen je nastup više od 700 dece, uz učešće gradskih horova, folklornih ansambala, balerina, animatora… Nakon svečanog otvaranja, nastupiće Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina, a potom slede nastupi Baletske škole “Dimitrije Parlić” – odeljenje u Zrenjaninu, Muzičkog zabavišta “Sanjalice”, Horova “Vila” i “Crvenkapa”, Kolorino Stvaralaštva, Pop rock hora “SuperNova”, KUD “Pionir”, GPK „Free dance“, Škole “9. maj”, Centra za igru Zrenjanin, Centra za očuvanje tradicije “Moja sosa” i Kulturnog centra “Svetozar Marković”. 

 Uporedo s programima na bini, publiku će zabavljati već poznati “Haos Animatori” koji će dovesti džina na štulama, klovnove i Diznijeve junake i izvesti “balon šou”, plesne koreografije, “Lampion želja”, oslikavanje po licu…  U večernjim časovima nastupiće koncertna atrakcija iz Beograda, “Queen Tribute Band”, sastav koji je u svetskim razmerama ocenjen kao jedan od najuspešnijih u izvođenju muzike i oponašanju  nastupa legendarnog Fredija Merkjurija i sastava “Kvin”. Koncert na Trgu slobode počinje u 20 časova. 

 Manifestacija “Buđenje proleća” biće nastavljena i tokom narednih dana, sve do subote, 13, aprila. Naime, svakodnevno, počev od nedelje, 7. aprila, u 17 časova, na istoj bini na Trgu slobode, predstaviće se mini-koncertima sve grupe i ansambli koji učestvuju u sutrašnjem programu.  Svakog dana programi će trajati sat i po vremena.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga