Brzo, lako i štedljivo peglanje

Podeli:

Kako je peglanje jedan od najčešćih poslova koje svakodnevno obavljamo u domaćinstvu, ono spada u najveće potrošače struje. Kako bi smanjili potrošnju električne energije, građani su težili da promene neke navike, da upotrebu kućnih aparata koriguju i koriste vrlo oprezno.

Ipak, postoje neki uređaji koje jednostavno moramo da koristimo kako bismo pristojno živeli. Pored bojlera i šporeta tu spadaju i pegle za peglanje veša.

Prosečna Evropljanka do punoletstva svoje dece potroši čak pet meseci života na peglanje. Ova činjenica peglanje svrstava u vrlo česte kućne poslove i vrlo teške, jer zahteva dugotrajno stajanje. U tom periodu opegla i složi čak 1.248 kvadratnih metara odeće svojih ukućana.

Peglanje 15kg veša ručnom peglom u proseku traje 4h. Istraživanja su pokazala da četvoročlana porodica nedeljno opera oko 20 kilograma veša. Nakon pranja potrebno je opeglati oko 15 kilograma od te gomile. Vredni istraživači su čak izračunali da je za peglanje takve gomile običnom ručnom peglom potrebno oko 4 sata.

Kako da uštedimo vreme, a da peglanje ne bude noćna mora za noge i kičmu, a i za novčanik?

Postoji vrlo jednostavan način koji nam pomaže da uštedimo i tri četvrtine vremena koje trošimo na peglanje klasičnom ručnom peglom. Reč je o Rollman mašini za peglanje veša, za koju možemo reći skoro da pegla umesto Vas. Izuzetno je lako, brzo i precizno peglanje. Istovremeno je i vrlo udobno, jer Vam omogućava peglanje u sedećem položaju. Rollman je kreiran kako bi pružio komfornu upotrebu, s posebnim fokusom na zdravstvene aspekte.

Rollman valjak za peglanje omogućiće Vam:

  • ergonomski položaj ili sedenje tokom peglanja
  • pravilan položaj kičme i donjeg dela leđa
  • peglanje bez opterećenja za noge
  • peglanje bez fizičkog napora i naprezanja.

Rollman mašina za peglanje poseduje brojne pogodnosti. Jedna od najznačajnijih je to što omogućava da se za samo 60 sekundi ispegla do čak 10 odevnih predmeta i drugog kućnog veša.

Ušteda vremena je ogromna. Ova fenomenalna mašina uštedeće Vam minimum 45 minuta / na svaki sat peglanja koji biste potrošili peglajući ručnom peglom.

Recimo, za peglanje jedne majice kratkih rukava ručnom peglom potrebno je 2 minuta i 20 sekundi, a za peglanje iste te majice Rollman valjkom potrebno je svega 28 sekundi.

Pored uštede vremena i električne energije koja se ostvaruje peglanjem na Rollman mašini za peglanje veša, dodatna ušteda ostvaruje se i putem opcije zonskog peglanja manjih tkanina. Rollman valjak za peglanje ima dvozonsko zagrevanje peglača pa se po potrebi može isključiti polovina valjka i koristiti samo jedna polovina.

Priča o Rollmanu i zanimljive informacije o peglanju veša

Rollman International je kompanija koja je lansirala na tržište Rollman mašinu za peglanje veša sa valjkom.Tehnologija i kvalitet doprineli su da se brend za kratko vreme odlično pozicionira na tržištu Srbije i regiona.

Rollman mašina namenjena je domaćinstima, ali vrlo uspešno zadovoljava i profesionalne potrebe hotelsko turističkih objekata, apartmanskih smeštaja, restorana i spa centara.

Vrhunski kvalitet Rollman valjka za peglanje

Rollman spada u kategoriju visoko kvalitetnih mašina za peglanje veša.

Tehničko rešenje Rollman mašine predstavljeno je sa valjkom dužine 80cm i peglama  koji su izrađeni od ekstrudiranog aluminijuma i tako pružaju maksimalnu zaštitu od korozije . Brže zagrevanje peglača obezbeđuje gotovo momentalno korišćenje mašine, a samim tim i uštedu energije:

    • Vrhunski kvalitet valjka dužine 80cm
    • Obezbeđena servisna podrška
    • EU standard kvaliteta
    • Lako i jednostavno korišćenje
    • Ne zahteva veliki prostor za peglanje
    • Peglanje do 10 tkanina u minuti

Kao rešenje koje se preporučuje domaćinstvima, hotelima, apartmanima i spa centrima možemo primetiti da se Rollman može pohvaliti peglanjem najfinijih posteljina, zavesa i frotira uz savršenu završnu obradu. Testiran je za sve dimenzije tkanine i pokazao je  izuzetnost u peglanju stolnjaka, krpa, salveta i posteljina odnosno svih tkanina velikih formata.

Mašina je testirana na izdržljivost u svakodnevnom dugotrajnom korišćenju bez vremenskog ograničenja.

Pouzdanost i poverenje koje Rollman uživa na tržištu potvrđeno je i anketom u kojoj je 98% svih klijenata izjavilo da bi ponovo kupilo Rollman valjak za peglanje.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga