Božićna darivanja – paketići za decu zaposlenih u Opštoj bolnici “Đorđe Joanović”

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura danas je vršiocu dužnosti direktora Opšte bolnice “Đorđe Joanović” dr Igoru Kitaresku uručio 660 božićnih paketića, namenjenih deci zaposlenih u toj medicinskoj ustanovi. Zbog specifične situacije u Opštoj bolnici, prouzrokovane smenom rukovodstva, mališani zdravstvenih radnika i osoblja koje je već mesecima na “prvoj liniji” borbe protiv epidemije izazvane koronavirusom, ostali su uskraćeni za poklon paketiće. Reagovali su Grad Zrenjanin i gradonačelnik Salapura i obezbedili božićne darove koji su danas dopremljeni u bolnicu. 
 
 
 
Gradonačelnik Zrenjanina iskoristio je priliku da vršiocu dužnosti direktora čestita novogodišnje i božićne praznike i poželi da ova godina u radu Opšte bolnice protekne znatno mirnije i s manje rizika od epidemije. Raduju najnoviji podaci, koje je saopštio dr Kitaresku, da je broj bolesnika u kovid-odeljenjima bolnice prepolovljen u odnosu na dosadašnji zabeležen maksimum, kao i da je značajno smanjen broj bolesnika s težom kliničkom slikom. Dr Kitaresku zahvalio se gradonačelniku na poseti i donetim  paketićima koji će njihovim mališanima ulepšati božićne praznike.      
 
 

S obzirom da je Opšta bolnica “Đorđe Joanović” u Zrenjaninu zdravstvena ustanova pod ingerencijom Pokrajinske vlade AP Vojvodine, koja postavlja i rukovodstvo, za očekivati je da taj postupak bude što pre sproveden, kako bi ustanova u svim segmentima mogla nesmetano da funkcioniše. 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Install
×

Pretraga