Biciklistička avantura, test izdržljivosti i humanosti!

Podeli:

Priključite nam se u akciji koju „ZBRKA“, Premium Pet Srbija i Udruženje „Beta“ Zrenjanin organizuju u subotu 16.09! Naši drugari i biciklisti iz Zrenjaninskog biciklističko rekreativnog kluba amatera, odlučili su da svoju neverovatnu avanturu pretvore u nešto mnogo više! S obzirom na to da su mnogi među njima veliki ljubitelji životinja i dobro su upoznati sa problemom napuštenih životinja, žele da svoju avanturu izdržljivosti pretvore i u test humanosti!

U subotu, 16.9. kreću u vožnju biciklima na deonicu od čak 181 km koju nameravaju da pređu u samo jednom danu! Njihova zacrtana ruta ići će od Zrenjanina, Novog Sada, Karlovaca, Inđije, Pazove pa sve do Beograda i nazad!

Sve Vas pozivaju da se priključite i podržite ovu sjajnu akciju donacijom hrane za životinje o kojima brinemo! 1 pređeni km = 1 gladna životinja manje! Svi zainteresovani ljudi, prijatelji i ljubitelji mogu se priključiti tako što će u Premium pet shopu ostaviti donaciju hrane za životinje o kojima brinemo i tako pomoći i podržati ceo događaj.

Sve do subote ćemo vas svakodnevno izveštavati o prikupljenim donacijama a povodom ove sjajne avanture, u subotu u BIG tržnom centru ispred Premium peta biće postavljen i naš BETA pult u periodu od 10h do 13h gde ćemo se družiti sa vama, dočekivati donatore i tokom celog dana izveštavati o napretku biciklista i prikupljenim donacijama!

Za najvernije donatore, pripremili smo i mala iznenađenja! U periodu od 17h do 20h kad se očekuje i dolazak biciklista, organizovaćemo im doček u ime našeg sponzora i svih donatora u BIG tržnom centru ispred Premium Peta!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga