Avivov izbor najlepše novogodišnje jelke Zrenjanina

Podeli:

U subotu, 17. decembra, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se, po drugi put, manifestacija humanitarnog karaktera pod nazivom „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“.


Prošlogodišnja akcija imala je veliki odziv u javnosti, kada se tom prilikom sakupilo 250 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama koji su im uručeni preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina.
U subotu će predstavnici različitih institucija, organizacija i kompanija iz Zrenjanina kititi jelke u Aviv Parku, svako će imati svoji jelku na raspolaganju da je ukrasi na svoj način, a one će do posle Nove godine ukrašavati Park. Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji se priključuje i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni zrenjaninskom Centru za socijalni rad, odnosno deci bez roditeljskog staranja.
Kićenje jelki počinje u 11 časova, a od 12 časova kreće i muzičko-zabavni program. Sve prisutne će obradovati i poseta Deda Mraza, koji će se družiti sa učesnicima, a i zabavljati ostale goste Parka. Najlepša jelka bira se u 14 časova, a odabraće je deca, koja će biti gosti tog dana u Avivu na ovoj manifestaciji.
Pozivamo Vas da dođete u subotu, 17. decembra, u Aviv Park Zrenjanin i da zajedno uživamo u zabavnoj i humanitarnoj akciji, uz muzički program, zabavu na ledu i posetu Deda Mraza, i da tom prilikom sakupimo što veći broj paketića za decu bez roditelja.
Ovim putem se zahvaljujemo Gradu Zrenjaninu na podršci, Centru za socijalni rad, kao i svim institucijama, organizacijama i privatnim kompanijama koje su prihvatile učešće u akciji „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga