Autobus se zaglavio, kamion izašao da ga izvuče pa se i on zaglavio?! Zavejalo još 2 autobusa, putnici čekali satima (VIDEO)

Podeli:

Banat ovakav sneg ne pamti dugo. Toliko veliki da je danas prolazak putem do Lazareva ličio na veleslalom, jer su i sa jedne i sa druge strane puta u snegu stajali zaglavljeni autobusi, kamioni… čekajući pomoć i nekoga da ih izvuče.

Jutros su se, oko 11 časova, na tom putu zaglavila čak tri autobusa i kamion, koji je pošao da „spase“ jedan od autobusa.

Na Tviteru se pojavio snimak na kojem se vide čak tri zaglavljena autobusa u snegu, kao i putnici koji stoje pored zavejanog autobusa i čekaju pomoć.

Na putu Zrenjanin-Lazarevo autobus na liniji Vršac – Novi Sad skliznuo je sa puta i ostao zaglavljen u snegu, a u incidentu nije bilo povređenih. Sve se, odigralo oko 16 časova. Saobraćaj nije zaustavljan, već se obavljao jednom kolovoznom trakom. Policiji u Zrenjaninu je tokom dana prijavljeno šest ovakvih nezgoda u kojima nije bilo povređenih. Na putu kod Farkaždina oko 11 sati došlo je do prevrtanja šlepera, piše Kurir.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga