Autobus se zaglavio, kamion izašao da ga izvuče pa se i on zaglavio?! Zavejalo još 2 autobusa, putnici čekali satima (VIDEO)

Podeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Banat ovakav sneg ne pamti dugo. Toliko veliki da je danas prolazak putem do Lazareva ličio na veleslalom, jer su i sa jedne i sa druge strane puta u snegu stajali zaglavljeni autobusi, kamioni… čekajući pomoć i nekoga da ih izvuče.

Jutros su se, oko 11 časova, na tom putu zaglavila čak tri autobusa i kamion, koji je pošao da „spase“ jedan od autobusa.

Na Tviteru se pojavio snimak na kojem se vide čak tri zaglavljena autobusa u snegu, kao i putnici koji stoje pored zavejanog autobusa i čekaju pomoć.

Na putu Zrenjanin-Lazarevo autobus na liniji Vršac – Novi Sad skliznuo je sa puta i ostao zaglavljen u snegu, a u incidentu nije bilo povređenih. Sve se, odigralo oko 16 časova. Saobraćaj nije zaustavljan, već se obavljao jednom kolovoznom trakom. Policiji u Zrenjaninu je tokom dana prijavljeno šest ovakvih nezgoda u kojima nije bilo povređenih. Na putu kod Farkaždina oko 11 sati došlo je do prevrtanja šlepera, piše Kurir.

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Install
×

Pretraga