Auto pijaca u Aviv Parku Zrenjanin, 7. maja

Podeli:

Aviv Park Zrenjanin nastavlja da iznenađuje sve svoje posetioce. Pažljivo osluškujući potrebe stanovnika Banata odlučili smo da zajedno sa svima Vama započnemo jednu manifestaciju za koju se nadamo da će postati redovan događaj u okviru našeg centra. Ceneći svoje posetioce pratimo svetske trendove da se pored najboljeg šopinga, hrane i zabave u ritejl parkovima organizuju i različiti događaji koji imaju za cilj da zadovolje širok spektar potreba naših kupaca.

U Aviv Parku Zrenjanin, u subotu, 7. maja 2016. godine, po prvi put će biti organizovana Auto pijaca. Kako Zrenjaninci, tako i stanovnici okolnih mesta, imaće priliku da prodaju, zamene ili kupe nov automobil. Kapije Aviv Parka za sve posetioce Auto pijace biće otvorene od 10h do 20h, na prostoru privremenog parkinga na ulazu u Aviv Park, kod prodavnice „Uradi sam“.

Ako imate stari automobil i želite da ga promenite, ako želite da iznenadite Vaše ukućane novim četvorotočkašem, želite da prodate Vaš automobil, da provozate novi skuter ili samo da proverite najpovoljniju ponudu, ne oklevajte, čekamo Vas.

Napominjemo da je ulaz besplatan za sve prodavce automobila, kao i za sve posetioce!

Još jednom, pozivamo sve zainteresovane kupce, ali i prodavce svojih automobila, ne samo da posete Auto pijacu u Aviv Parku Zrenjanin u subotu, 7. maja, već i da dovezu na parking svoj automobil, ukoliko žele da ga prodaju, navodi se u saopštenju.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga