Oprez u saobraćaju na određenim deonicama

Podeli:

Kako JP preduzeće „Putevi Srbije“ prenosi ovog jutra, na sledećim deonicama u Srbiji trenutno se izvode radovi:

Auto-put E-75, petlja Vodanj – petlja Kolari, u smeru ka Nišu, 06.06.2022.g, od 7 do 16č, radovi na urezivanju induktivnih petlji. Saobraćaj će se, u zoni radova u dužini od 100 metara, odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš, smer ka Novom Sadu, do 20.06.2022.g, od 7 do 16č, radovi na montaži zaštitne odbojne ograde u srednjem pojasu. Saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Zrenjanin – Ečka, zbog radova na pojačanom održavanju, obustava saobraćaja od kružnog toka na ulazu u Zrenjanin iz pravca Ečke do priključka za preduzeće Alpin. Alternativni putni pravac je kroz industrijsku zonu „Ečka-jugoistok“.

• Auto-put E-75, petlja Pojate – petlja Paraćin, do 15.06.2022.g, radovi na rekonstrukciji kolovoza. Saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, smer Beograd – Niš.

• Auto-put E-75, petlja Niš Jug-petlja Merošina, do 01.07.2022.g, radovi na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave (Moravski most). Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka iz smera Leskovca ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:
-na graničnim prelazima Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
• Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga