25 godina uspešnog rada – novo ime „Auto – centar NN DB“

Podeli:

Da li ste i Vi mišljenja da na mladima svet ostaje? Mi jesmo i zato smo izabrali upravo priču o vulkanizerskoj radnji Bobek.

Ova radnja počela je sa radom maja 1996. godine, a sada, nakon 25 godina uspešnog rada, njeni osnivači odlučili su da posao prepuste svojim sinovima. I zato je ova radnja nedavno dobila novo ime, sada je to „Auto centar NN DB“.

Naravno, ništa drugo nije promenjeno ili možda jeste? Iskustvo, obučenost i ljubaznost zaposlenih, kvalitet proizvoda i usluga, saradnja sa preko 1000 firmi, zahvalnost za pomoć državi u ratnim vremenima….sve ovo ostaje i izdvaja NN DB od ostalih vulkanizerskih radnji. Dugogodišnja saradnja sa najvećim uvoznicima guma svih brendova se nastavlja po odličnim cenama. Sve što vam treba od jednog vulkanizera pronaći ćete u „Auto centru NN DB“:

  • kompletan putnički, teretni i poljoprivredni program
  • moto program
  • prodaja svih vrsta guma
  • ispravljanje felni
  • balansiranje
  • montaža
  • hotel za gume
  • i još mnogo toga

Sa novim imenom širi se i delatnost i spremaju se nove usluge. Uskoro će početi sa radom samouslužna perionica za sve vrste vozila, koja će raditi 00-24h. U ponudi će biti i pranje od strane zaposlenih, dubinsko pranje, kompletna auto kozmetika.

Uskoro će u ponudi biti usluga „Vulkanizer na putu“, što će mnogo olakšati svim vozačima sigurnost na putu, jer će u svakom momentu moći da pozovu NN DB i da dobiju potrebnu pomoć.

Takođe, spremaju se i novine iz oblasti servisiranja vozila, tako da smo sigurni da ćete na jednom mestu moći da obavite gotovo sve što vam je potrebno za vaše vozilo.

I dok budete čekali da sve to bude gotovo možete sesti u kafić koji je u sklopu auto centra i u miru popiti kafu, sok, neki topli ili osvežavajući napitak, pročitati novine, vesti na telefonu ili kako god volite, uz svu moguću udobnost, wi-fi, muziku, klimu.

Auto centar NN DB“ nalazi se u Pančevačkoj BB, na putu za Beograd. Sve informacije možete dobiti pozivom na broj 023/523-023 ili 062/543-543

e-mail: autocentarnndb@gmail.com

Radno vreme „Auto centra NN DB“ je od ponedeljka do petka od 8-17h, a subotom od 8-14h.

 

 

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga