20% popusta na sve vrste pregleda – Poliklinika „Family Medica“ i laboratorija „Aqualab“

Podeli:

Zdravlje je najbitniji faktor u našim životima i sve počinje od našeg zdravstvenog stanja. Zato je uvek dobro kada postoji mesto gde možemo obaviti sve potrebne preglede i analize, započeti i uspešno završiti lečenje.

Zrenjanin je odnedavno bogatiji za još jednu polikliniku i laboratoriju. Naime, prošlog meseca u ulici Cara Dušana broj 36 otvorena je nova poliklinika „Family medica“ i laboratorija „Aqualab“. Tim povodom pripremili su odlične pogodnosti za sve svoje pacijente. Do kraja februara ovde možete obaviti sve vrste pregleda sa popustom od 20%.

Pacijenti imaju mogućnost zakazivanja bilo koje vrste pregleda iz oblasti savremene kliničke dijagnostike, kao i obaviti više od 4.000 laboratorijskih analiza iz oblasti biohemije, mikrobiologije, patohistologije i genetike. Ukoliko postoji potreba za nekim visokospecifičnim analizama koje se ne rade u našoj zemlji, kao dodatni benefit imate mogućnost ispitivanja Vašeg uzorka u najvećem dijagnostičkom lancu Synlab u Nemačkoj – dugogodišnjim partnerom Aqualab laboratorija.

Ova poliklinika sa svojim stručnim timom nastoji da vam obezbedi sve medicinske usluge iz oblasti pedijatrije, interne i opšte medicine, kardiologije, ginekologije i akušerstva, urologije, fizijatrije, dermatologije, neurologije, sportske medicine,  ultrazvučne dijagnostike, psihologije i dečje fizijatrije. Stručni tim ove poliklinike i laboratorije čine internista dr Mileta Mihajlov, radiolog dr Tibor Pakoci, kardiolog dr Jelena Lukić Petrov, pulmolog dr Vesna Kosjerina  i mnogi drugi. Njihova stručnost i profesionalnost kao i najsavremenija oprema i uređaji garantuju visok kvalitet svih usluga.

Ova poliklinika ima za cilj prihvatanje poliklinike kao mesta gde uz njihovo stručno i ljubazno osoblje možete uraditi preglede za celu svoju porodicu, a misija je da u Zrenjaninu možete imati sopstvenog porodičnog lekara.

Poliklinika „Family medica“ i laboratorija „Aqualab“ nalaze se u ulici Cara Dušana 36, a sve preglede možete zakazati pozivom na brojeve telefona 0606814377 ili 0607036008.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga