Karte za seminar Nil Donald Volša 31. marta su u prodaji

Podeli:

Jedan od najčitanijih autora današnjice, Nil Donald Volš 31.marta dolazi u Beograd kad će prvi put održati seminar u našoj prestonici.

Seminar “Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas” biće održan u Štark Areni u subotu 31. marta.

Na seminaru koji će trajati 8 sati Nil Donald Volš otkriće nam tajnu zašto je važno da ovladamo svojim emocijama i kako pre nego što one uzmu kontrolu nad našim životom.

“Ovo će biti prvi put  da sam u Beogradu i jako sam uzbuđen zbog toga. Družićemo se zajedno na jednodnevnom seminaru gde ćemo govoriti o tome kako da promenite svoje emocije pre nego što one promene vas.Mnogi ljudi misle da nas emocije preplavljuju same po sebi, ali istina je da smo svi namerno odabrali svaku od njih. Zamislite svaku emociju koju smo ikad odabrali, uključujući i one loše. Ako osvestimo nameru iza emocija to će značiti veliki preokret u našem razumevanju šta su one i kako se pojavljuju. Naša perspektiva i iskustvo emocija će se promeniti i to iz reakcije u nameru. Ovo je veoma moćan proces koji ima potencijal da vam potpuno promeni život.  To je veliki korak”.  Kaže Nil Donald Volš.

Karte za seminar “Promenite svoje emocije pre nego što one promene vas” Nil Donald Volša mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i u turističkoj agenciji Mediteraneo (Hajduk Veljkov venac broj 4), a u ponudi su Standard, Platinum i Vip ulaznica.

“S nestrpljenjem čekam svoj dolazak u Beograd. Lepo ćemo se provesti i razmeniti divnu energiju. Dođite, naučićete kako da promenite emocije pre nego što one promene vas. Vidimo se uskoro.“ poručio je pred svoj dolazak Nil Donald Volš.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga