Zrenjaninci u pohodu na nove bodove

Podeli:

Nakon prošlonedeljne pobede nad RK „Graničar“ iz Gakova, ekipa ORK „Zrenjanin“ spremno dočekuje nove rivale iz Jaše Tomića. U okviru petog kola Druge lige „Vojvodine“ pomenute ekipe će se nadmetati za nova dva boda kojima bi se domaćini, ORK „Zrenjanin“, zadržali u vrhu tabele.

– Naporno i predano treniramo. Posle prošlonedeljne utakmice, sa nimalo naivnim protivnicima, očekujemo da ćemo i ovde izboriti pobedu. Daćemo sve od sebe i nadamo se podršci sugrađana- rekao je Petar Vojnović, pivotman ORK „Zrenjanin“.

Pripeme su kontinuirane, a trener domaće ekipe veruje da će dva boda za koja se bore otići upravo Omladinskom rukometnom klubu „Zrenjanin“.

– Momci su spremni i, bez imalo lažne skromnosti, mogu da kažem da je pobeda naša. Kao što je Petar rekao, značajna nam je podrška sugrađana. Očekujemo svi skupa jednu dobru i fer borbu- naveo je rukometni trener, Milan Todorov.

Meč između ORK „Zrenjanin“ i RK „Radnički“ odigraće se večeras u hali „Medison“ sa početkom u 18 časova. Ulaz je slobodan, a organizatori napominju da je obavezno poštovanje svih epidemioloških mera.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga