Edukativna platforma za izvoz hrane u SAD

Podeli:

pexels-mark-stebnicki

Dobra vest za sve proizvođače i distributere svežeg i smrznutog voća i povrća koji imaju u planu da svoje proizvode plasiraju na tržište Sjedinjenih Američkih Država jeste jedinstvena edukativna platforma za izvoz hrane.

Pomenuta platfoma je rezultat saradnje Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO) i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) “Podrška diverzifikaciji izvoza poljoprivrednog i prehrambenog sektora Zapadnog Balkana i Istočne Evrope” i Razvojne Agencije Srbije.

Proizvođači i distributeri voća i povrća će u okviru elektronskog vodiča moći da se edukuju i informišu o pripremi i izvozu na američko tržište.

“Vodič za izvoz voća i povrća na tržište SAD” sadrži posebno pripremljen video serijal u okviru kog će svi zainteresovani moći da se edukuju o tehnologiji i bezbednosti hrane, FDA regulativama i uvoznim procedurama, brendingu i dizajnu proizvoda, onlajn prodaji hrane, špediciji i transportu prehrambenih proizvoda na ameriško tržište.

Pristup kompletnom sadržaju je besplatan uz registraciju preduzetnika ili kompanija, a pristup edukativnom materijalu je omogućen putem internet stranice Razvojne agencije Srbije.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga