Policijskoj stanici u Žitištu uručena nova oprema

Podeli:

Predstavnicima Policijske stanice u Žitištu u sredu, 12. juna, uručena je na korišćenje oprema iz programa Saveta za bezbednost saobraćaja Opštine Žitište u vrednosti od 370.000,00 dinara.

Ovom prilikom uručena je oprema za obeležavanje mesta saobraćajnih nezgoda, laserski daljinomer, lampe, kupe, dva nova najsavremenija alkometera (dregera), kao i ostala oprema koja je neophodna za vršenje uviđaja.

Primopredaji nove opreme su prisustvovali predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević, zamenik predsednika Đorđe Žuža, načelnik Policijske stanice Dragan Dragaš, načelnik Policijske uprave Zrenjanin Dragiša Vojnović i komandir Policijske ispostave u Žitištu Ivan Radin.


„Ovu oprema se uručuje u cilju nastavka saradnje saobraćajne policije i Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Žitište radi podizanja nivoa bezbednosti građana. Saradnja je i do sada bila veoma dobra, nabavljali smo odrađena sredstava i nastavićemo to da radimo kako bi službenici policije lakše obavljali posao.“ – istakao je predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga