ZOOM NA VIKEND

Podeli:

Za vikend nas očekuje malo toplije I sunčanije vreme u odnosu na poslednji radni dan , s toga predlažemo da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Mi ćemo nam dati nekoliko predloga šta možete da radite za vikend:

DEČIJI PROGRAM KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA-U toku oktobra nastavljeno je sa organizacijom onlajn dečjeg programa koji se realizovati svake subote  na Fejsbuk strani Kulturnog centra Zrenjanina sa početkom u 10 časova. Reč je o nizu dečjih radionica koje razvijaju svestrasnost, obogaćuju opštu kulturu a pojedinačno pružaju veliki broj praktično primenjivih znanja i veština koja utiču na svakodnevni život.Ove subote tema je ‚‚Kako pametno koristiti Internet‚‚radionica škole Nimiko.

LAZARUS FEST-u subotu 22.oktobra u Domu kulture u Lazarevu održava se muzički festival Lazarus fest.Ulaz će biti otvoren od 19 časova, kada će biti dostupni i štandovi na kojima će se predstaviti samostalna izdavačka kuća Librarion (fanzini, knjige i audio kasete), kao i Crnoslovlje, izdavač fanzina posvećenog horor žanru.Od 20 sati slede svirke, a prvi će se na bini naći bend Lednik (Novi Sad). Slede nastupi bendova Torn From Earth (Budimpešta), Violent Chapter (Beograd), Jenner (Beograd), Defiant (Požega, Hrvatska), Sides (Beograd) i Restore (Zrenjanin/Novi Sad).

SPORTSKI PROGRAM-Ovog vikenda Zrenjanince očekuje bogat sportski program.Raspored utakmica po danima:

Subota 22.oktobar

  • 18,00 Rukomet: RK Proleter – Dinamo (Pančevo) – Kristalna dvorana
  • 20,30 Košarka: ŽKK Proleter – Paraćin – Kristalna dvorana
  • 16,00 Rukomet: ŽRK Gradnulica – Slovan (Ruma) – Hala “Zvonimir Zvonko Vujin”
  • 19,00 Rukomet: ORK Proleter – Bavanište – Hala “Zvonimir Zvonko Vujin”

Nedelja 23.oktobar

  • 10.00 Fudbal: FK Radnički – Borac (Šajkaš) – Stadion Radničkog
  • 12- 15 Rvanje: tromeč Proleter, Spartak i Partizan – Kristalna dvorana

Želimo sam lep vikend!

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga