Webiz edukacijom do sopstvenog posla i svetskog znanja

Podeli:

Organizatori Webiz konferencije najavili su prva predavanja i predavače na ovogodišnjoj konferenciji. Program poslovne edukacije, koji je sada već tradicionalno edukativni deo Webiz-a namenjen privrednicima i preduzetnicima, i ove godine će ugostiti neka od najeminentnijih imena internet poslovanja u regionu. Definitivno najveće zvezde biće predstavnici hrvatske agencije Escape, Damir Podhorski i Miroslav Varga, koji važe za jedne od najvećih stručnjaka za Google servise u regionu.

webiz-3

-Treću godinu za redom digitalni partner, kako programa edukacije tako i konferencije, je agencija Homepage, čiji će kadrovi takođe učestvovati kao edukatori. Ove godine akcenat Programa poslovne edukacije jeste na praktičnim savetima i oglašavanju, kako na Google-u, tako i na Facebook-u, ali i na trendovima, mobilnom marketingu i načinima zarade putem interneta. – rekao je Vladimir Kovač, project maneger Webiz konferencije.

Kotizacije za ovaj program iznose 120 eura, dok popust od 25% mogu ostvariti svi oni koji prijave više od jedne osobe iz svoje firme. Takođe, kotizacija za Program poslovne edukacije uključuje i kotizaciju za Webiz konferenciju. Više detalja na linku: http://www.webiz.rs/poslovna-edukacija.html

Kao i prethodne dve godine, Program konferencije je tematski podeljen po danima, i čine ga predavanja stručnjaka, nosilaca uspešnih projekata i predstavnika IT kompanija. Prvog dana konferencije, 27. marta, biće reči o mogućnostima i značaju razvoja IT sektora za srpsku ekonomiju, funkcionisanju savremene ekonomije i o tome kako iskoristiti potencijale kojima trenutno  raspolažemo.

U subotu, 28. marta, predstaviće se uspešne kompanije koje posluju u Srbiji, od kojih neke rade za naše, a neke isključivo za strano tržište. Čućete kako razvijati proizvod, kako formirati uspešne timove i kako postati konkurentan na svetskom tržištu od ljudi koji već godinama postižu uspešne rezultate. Govoriće predstavnici kompanija Levi9, Mad Head Games, Enginee.rs, Area51, Themes Kingdom, Homepage i drugih.

Trećeg dana, 29. marta, možete čuti uspešne preduzetničke priče koje veže primena interneta. Konferencija će se završiti onako kako bi trebalo završiti jedan događaj koji se održava u srcu Banata, panel diskusijom sa predstavnicima startupa koji se bave poljoprivredom. Ovu panel diskusiju vodiće predstavnik regionalnog portala Netokracija, dugogodišnjeg medijskog partnera Webiz-a. Program konferencije će se svakodnevno dopunjavati novim informacijama, a sve se može pratiti na linku: http://www.webiz.rs/#program

-Iako je trenutno zatvorena prijava za radionice zbog popunjenosti, verovatno ćemo uspeti da obezbedimo i određeni broj dodatnih mesta i obradujemo zainteresovane. Da podsetimo, ove godine se održavaju dve kvalitetne radionice, Startap Akademija vikend u organizaciji Startap Akademije iz Beograda, kao i radionica Google servisa AdWords i Analytics koju realizuju predstavnici agencije Escape.- rekao je Kovač.

Kako bi i lokalna publika bila upoznata sa svim elementima ovogodišnje Webiz konferencije, u subotu, 28. februara sa zrenjaninskim udruženjem ZrUP biće održana i zvanična zrenjaninska promocija Webiz konferencije u vidu četvrtog po redu zrenjaninskog TweetUP-a.

-Promocija se održava u Pozorišnom klubu ‘’Zeleno Zvono’’, sa početkom od 18h. Partneri Webiz-a, Frikom, Dijamant, Idea sa svojom akcijom ‘’U srcu Banata’’, Jamnica i PIK učiniće da zrenjaninska promocija bude realizovana na vrlo visokom nivou. Na promociji će biti prisutni i neki od predavača sa konferencije, predstavnici partnerskih kompanija i prijatelji konferencije. Pored navedenih kompanija, pomenućemo i ostale partnere: Grad Zrenjanin, digitalnog partnera agenciju Homepage, Telekom Srbija a.d., Erste banka a.d. Novi Sad, kao i softversku kompaniju Levi9, na čiju podršku smo izuzetno ponosni. – ističe Vladimir Kovač.

Svi koji žele da posete promociju Webiz-a u Zrenjaninu, na istu se mogu prijaviti putem sledećeg linka: http://tweetvite.com/event/zrup4

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga