Predstoji nam zabavan vikend u Avivu!

Podeli:

Kako sunčani i lepi dani tek dolaze, leto pred nama definitivno obećava dobar provod kada je Aviv park u pitanju, gde će najmlađi uživati u brojnim zabavnim sadržajima a oni stariji u sjajnim letnjim popustima i zanimljivim programima.
Sada već tradicionalno, Aviv park kao mesto dobrog provoda, obradovaće najmlađe ovog vikenda jednom sjajnom predstavom pod nazivom „Čarolija na kraju predstave“.

Subota 12. maj rezervisana je za radost najmlađih i najslađih, gde ih pored predstave očekuju brojne animacije, zabavne muzičke igre, puno smeha i pozitivnih vibracija. Predstava počinje u 17 časova i traje do 19 časova.

Pored dečije zabave, u Aviv parku biće održan i Sajam rukotvorina pod nazivom „Rascvetani maj“ u okviru koga će biti predstavljene rukotvorine vrednih ljudi Banata.

Svakako jedan zabavan, veseo i lep dan očekuje sve one koji se odluče da upravo ovde se opuste i uživaju sa svojom porodicom, prijateljima, da obave kupovinu, prošetaju, ručaju ili popiju kaficu.

Emisija Vikendica svake nedelje od 17 časova izveštavaće vas o tome šta je ono lepo, novo i zanimljivo što vas očekuje u Aviv parku, a vaše je da označite taj datum u kalendaru i da budete na licu mesta i uživate u sjajnom danu sa onima koje volite.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Dobrodošli na RTV Santos Instalirajte našu aplikaciju

Instaliraj
×

Pretraga