I ovog vikenda Aviv Park Zrenjanin nastavlja sa dobrim provodom!

Podeli:

 Na centralnom trgu u Aviv Parku Zrenjanin od 26. do 29. maja biće organizovan Sajam cveća, izložbenog i prodajnog karaktera. Na Sajmu će biti izloženo sobno cveće, kao i ukrasne biljke za sadnju na otvorenom. U ponudi će biti i biljni aranžmani u kamenim saksijama obloženim sitnim kamenčićima, dekupaž saksije, kao i dekorativne saksije od šarenog peska.

AP-Zrenjanin_Sajam-cveca_Facebook

Ljubitelji cveća moći će da kupe i male sobne fontane, koje svakako uz biljke mogu doprineti lepoti i specifičnoj atmosferi enterijera. Takođe, Sajam cveća je prava odrednica za one kojima je potreban savet o nezi biljaka tokom letnjeg perioda.

Aviv Park Zrenjanin nastaviće i u narednom periodu da priređuje Sajmove cveća, sa namerom da ta manifestacija postane tradicionalna.

Osim Sajma cveća, Aviv Park Zrenjanin za najmlađe posetioce priprema u subotu, 28. maja, u vremenu od 16 do 20 časova, pravu CIRKUSKU ZABAVU! Čeka vas nezaboravna zabava i druženje! Uživaćete sa klovnovima, naučićete da žonglirate, učestvovaćete u zabavnim igrama, a animatori će vas zasmejavati sa puno smešnih cirkuskih rekvizita… Pored svega toga očekuju vas poklončići i mnoga druga izenađenja! Ponesite osmeh i dobro raspoloženje na veselu cirkusku zabavu u Aviv Park u subotu!

AP-Zrenjanin_Cirkuska-zabava (1)

Manifestacija „Najlepši glas“ održaće se u nedelju, 29. maja, u Aviv Parku Zrenjanin, u 17 časova. Na ovom muzičkom takmičenju učestvovaće oko pedeset dece i mladih, uzrasta do 16 godina sa pop, rock i zabavnim kompozicijama, domaće i strane muzike. Najboljima će biti dodeljeno pet nagrada i pohvala. Svi učesnici dobiće diplome. U programu, dok Žiri zaseda, nastupiće „Pevačka radionica“ i grupa „Dramaštarije“. Muzički urednik ovog dečijeg muzičkog veselja je Ana Aleksić Šajrer, operska pevačica sa brojnim nagradama i vrsan pedagoški radnik. Producent je Jasmina Tutorov. Suorganizatori su Aviv Park Zrenjanin i Udruženje „Bagljaškult“.

Aviv Arlon Plakati

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga