Humanitarni bazar na motelu „Šumice“

Podeli:

Humanitarni bazar za petoro dece biće organizovan u nedelju, 27.6.2021. godine na motelu „Šumice“ sa početkom u 11 časova. Kako navode organizatori, bazar će biti pojačan sportsko-zabavnim programom,a učešće u ovoj humanitarnoj akciji uzele su i dve velike pop zvezde.

Pomoć se prikuplja za četvoro dece iz Zrenjanina. Ognjen Žužić, Aleksej Đuran, Tara Stojančev, Vukašin Đurin, kao i Slavko Živanov iz Pančeva, nalaze se u programu fondacije „Budi human“. Slanjem sms poruka na broj 3030 možete doprineti prikupljanju sredstava.

Organizatori ove humanitarne akcije pripremili su šarolik program:

11:00 pozorišna predstava “ Guska na mesecu“       

11:30 koncert Željko Vasić    

13:00 koncert Sergej Ćetković

13:45 koncert Nemanja Stojšić

14:45 koncert Stefan Dragić

16:00 KUD „Đerđef“

17:00 koncert učenika muzičke škole i nakon toga koncert Zrenjaninske filharmonije.

Uporedo sa koncertima održavaće se i dečije radionice koje će voditi Sandra Novaković i Nataša Jokić, kao i merenje krvnog pritiska i šećera u krvi. Svim ljubiteljima kuca i maca na pitanja će odgovarati veterinar Milan Krstić.

Bazar će biti propraćen raznovrsnom ponudom kolača, pića, sladoleda, šećerne vune, odeće, knjiga, igračaka, poklon asortimana…

RTV Santos je medijski sponzor i podrška ovog humanitarnog bazara i pozivamo sve ljude da se odazovu u što većem broju kako bismo pomogli našim sugrađanima.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga