EXIT ovog leta na tri kontinenta – nakon Srbije i Amerike, stiže u Bugarsku i Kinu!

Podeli:

Nakon najave premijernog dolaska u vodeći američki klub Space Majami, EXIT se u dva različita formata širi na još dve zemlje, povećavajući time svoju prisutnost na čak tri kontinenta – Evropi, Americi i Aziji! U multimilionskom kineskom gradu Changsha, EXIT je ostvario franšiznu saradnju s klubom koji će se zvati EXIT Effinity, i u kojem će u narednih godinu dana biti realizovani brojni programi. Nakon Crne Gore, Hrvatske, Rumunije i Gruzije, i Bugarska postaje dom novog Exitovog festivala Sunland, koji će biti smešten na prelepoj plaži Perla, na obali Crnog mora. Ove sjajne vesti stižu u godini kada EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi od 8. do 11. jula slavi dve decenije postojanja uz nastupe svetskih i regionalnih zvezda, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes i mnogi drugi.

 

EXIT porodica bogatija je za tri člana! EXIT je u Changsha, glavnom gradu kineske provincije Henan u Kini, ostvario saradnju s noćnim klubom koji će se zvati EXIT Effinity, i u kojem će u narednih godinu dana realizovati brojne programe. Changsha je među prvim istorijski i kulturno poznatim kineskim gradovima koji su odabrali otvaranje prema svetu, a u ovom gradu živi čak osam miliona ljudi. Exitova ideja se ovde ne završava – u planu je i pokretanje festivala u Kini.

Bugarska je poznata kao zemlja iz koje od samog početaka na EXIT dolazi ogroman broj vernih fanova, zato je potpuno prirodno da EXIT dođe kod njih! Od ove godine predivna plaži Perla postaje baza trodnevnog festivala Sunland, planiranog od 29. do 31. jula, dok će prvi izvođači biti objavljeni uskoro. Sunland se time pridružuje velikoj Exitovoj festivalskoj porodici, u kojoj su Sea Dance u Crnoj Gori, Sea Star u Hrvatskoj, No Sleep u Srbiji, Revolution u Rumuniji, i F84 u Bosni i Hercegovini.

Na američkom kontinentu EXIT je započeo saradnju i s jednim od vodećih svetskih klubova, epicentrom elektronske muzike – klubom Space u Majamiju. Na velikom događaju u samom centru floridske metropole 20. juna će nastupiti cenjeni umetnik holandsko-srpskog porekla Satori. Space Majami je višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru International Dance Music Awards-a.

PROTOKOL ZA FESTIVALE KAO NAJBEZBEDNIJA MESTA OKUPLJANJA I NACIONALNA KAMPANJA ZA VAKCINISANJE

Vodeći srpski muzički festivali su nedavno predstavili protokol, kreiran u skladu s poslednjim naučnim istraživanjima širom Evrope, koja potvrđuju da je, uz određena ograničenja ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemarljiv. Protokol, o kojem se Krizni štab pozitivno izjasnio, predviđa da će na festivale moći da uđu oni koji su vakcinisani, imaju potvrdu da su preležali Covid-19, koji poseduju negativan PCR ili antigenski test, čime će ova okupljanja biti jedna od najbezbednijih. Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode EXIT, Lovefest, Beerfest, Arsenal, Nišville pokrenuli su nakon toga i nacionalnu kampanju za vakcinaciju mladih, zahvaljujući kojoj se sam proces ubrzao, pa je do željenog cilja ostalo da se vakciniše manje od jedan odsto građana, uz drastično poboljšanu epidemiološku situaciju.

  1. GODIŠNJICA EXIT FESTIVALA

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz,  Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes i mnogi drugi.

ULAZNICE

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent regularnih ulaznica po promo ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu, kao i limitiran broj jednodnevnih ulaznica, čiji početak prodaje je oborio festivalske prodajne rekorde. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival. Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga