8. SuPersu kviz u nedelju 5. marta

Podeli:

U organizaciji Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 5. marta održaće se osma sezona velikog dečjeg kviza SuPersu.

Kviz je namenjen učenicima viših razreda zrenjaninskih osnovnih škola i okolnih naseljenih mesta. U kvizu se takmiči 19 ekipa iz 13 škola. Kviz je osmišljen da se kroz druženje i upoznavanje provere i znanja  iz opšte kulture i obrazovanja, iz različitih oblasti školskog gradiva. Za regularnost kviza zaduženi su članovi žirija koji čine: Rako Tomović, profesor istorije i predsednik žirija, Ivana Sabo, profesorka biologije i članica žirija i Vladimir Đurić, pomoćnik direktora i rukovodilac programske službe Kulturnog centra Zrenjanina u svojstvu člana žirija.

I ovoga puta najuspešnije takmičarske ekipe očekuju vredne nagrade u vidu putovanja.

Za osvojeno prvo mesto najuspešnija ekipa dobija besplatno letovanje na moru, drugoplasirana ekipa besplatan vikend – boravak u Akvaparku u Jagodini a dobitnici treće nagrade osvajaju jednodnevni izlet u Akvaparku Petrolend u Bačkom Petrovcu.

Sve učesnike, bez obzira na plasman, očekuju nagrade.

Prijatelji kviza i darodavci  nagrada su:  Persu marketi (generalni pokrovitelj), Akvapark Jagodina, Akvapark Petrolend – Bački Petrovac, Mrkšićevi salaši, Mlekara Zott, knjižara „Birooprema“ i „Kraljeva voda“.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga