Šta se to nosi ovog proleća?

Podeli:

Duge suknje aktuelne su i ove sezone i nose se u svim bojama, kombinuju uz jednobojne majice, teksas jakne ali i patike. Nešto jednostavno, udobno i ležerno za svaki dan. Pored dugih tu su i kratke mini suknje koje se nose ponovo, atraktivne su, veselih boja i često sa nekim zanimljivim printom. Najbolje se kombinuju sa sakoom u istoj boji, nekom laganom belom košuljom ili pamučnom majicom. Ovog proleća nose se jake boje, poput crvene, roze, zelene, žute ali i šareni komadi odeće. Ukoliko volite belu boju, svakako da nećete pogrešiti ako odaberete da od glave do pete budete u belom. Svilena košulja i široke pantalone ležernijeg kroja mogu biti pun pogodak. Ukoliko ovih dana razmišljate kako to da osvežite svoj outfit, predlažemo da se prošetate do Robne kuće City, gde vas očekuje nova kolekcija inspirisana prolećem.

Bilo da ste ljubitelji stroge elegancije ili nekog cesual stila, pronaćićete za sebe ali i za celu porodicu svašta nešto zanimljivo. Zapamtite, nekada samo par krpica može kompletno promenti i osvežiti vaš stil.

Robna kuća City nalazi se na adresi Đure Jakšića broj 14 u Zrenjaninu a u ponudi je kvalitetna odeća domaćih ali i stranih proizvođača. Cene su više nego povoljne a izbor baš veliki. Tako da izdvojite bar koji sat za uživanje u isprobavanju i odabiru novih modela.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga