Zašto čekati vikend?

Podeli:

Mnogi od vas verovatno se često nađu u situaciji da nekako sve stvari u kojima zaista uživaju, ostavljaju za vikend. Uzurpirani svim informacijama koje se dan noć serviraju a pritom zauzeti poslom, taskovima, sastancima, još privatnim obavezama, ne stižete da zastanete na trenutak i date sebi sat – dva za opuštanje. Volite da trčite ali preko nedelje, ne stižete, čekate subotu, nedelju.

Otišli bi u kafanu i slušali neku živu svirku, ali svi su zauzeti večeras a vi ustajete sutra rano. Niste u bioskop išli baš dugo, a prikazuje se film koji bi baš voleli da pogledate. Ipak ćete to ostaviti za jedan vikend.

Obožavate da putujete ali za to vam treba produžen vikend, bar tri-četiri dana a imate puno posla koji ne može da čeka. Pivo sa ortacima dogovarate još od leta ali nikako da se ukombinujete. Svima nekako ponestaje i tog vikenda koji je prenatrpan svim onim što vam zapravo nedostaje danas, juče, sutra.

Zato, ne čekajte da se sve obaveze završe, poslovi realizuju, računi srede i da sve stvari budu na svom mestu. Živite danas, popite kafu sa kolegama, pravac sa posla promenite obuću i istrčite vašu rutu u omiljenom parku. Odgledajte premijeru predstave iako veš nije opeglan. Sve ima reprizu ali ovo što živite sada – nema.

Prijatelji sa kojima se niste dugo videli, pozovite ih, otvorite staro vino, pustite neku dobru muziku i družite se. Za klopu predlažemo piceriju HOT SPOT jer zaista postavljaju standarde. Poručite pizzu i uživajte u svakom zalogaju. Originalna receptura i vrhunski kvalitet oduševiće vaše goste. Banaćanka ili Bosanka, mogu biti odličan izbor.

HOT-SPOT se nalazi u Zrenjaninu, na adresi Ive Lole Ribara 51a a radno vreme je od 11-23h. Možete naručiti dostavu ili preuzeti sami. Kako god odlučite.

Izaberite vašu omiljenu kombinaciuju – pozovite 061 213 0 214

Zašto čekati vikend za slatke trenutke uživanja, kada vi birate, kreirate i živite. Neka bude danas u sred srede.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga