Sve za vašu kuću na jednom mestu

Podeli:

Konačno ste pronašli lokaciju, plac, rešavate papire, kredit i sve što vam je potrebno i počinjete gradnju svoje kuće. Kako dobro zvuči. Nakon toliko godina ostvaruje se vaš san.
Krećete u akciju traženja majstora i pravite specifikaciju potrebnog materijala. Istražujete, analizirate, presabirate se. Cena vam je važna, ali važan je i kvalitet, ipak gradite nešto vaše. Dobra cena, uslovi, to je ono što vam treba.


Vodimo vas do Drvare  i keramike Filip  gde možete pronaći baš sve od temelja do krova. U ponudi prvoklasna građa, daske, štafne, letve. 


Kada je reč o crepu, u ponudi je Crep Kanjiža, Polet Novi Bečej i Kikindski crep. Aktuelne boje ove ali i prethodnih godina su crna, braon ali ima i onih koji se odlučuju za osnovnu boju.


Kupatilo kao mesto vašeg opuštanja i uživanja, sada možete kreirati onako kako želite.Uz atraktivnu špansku keramiku vaše kupatilo biće kao ono iz časopisa. Spoj elegancije i glamura. Pored španske keramike tu su i veoma kvalitetne pločice Kanjiža, Novi Bečej i kikindske pločice koje ništa ne zaostaju za velikim brendovima. Jedino što je cena pristupačnija, tako da će i vaša kalkulacija biti bolja. Pločice se deklarišu na one za spoljašnja ili unutrašnja oblaganja i tu je opseg izbora veliki. Preporuka je da se za neka unutrašnja oblaganja koriste mat i tamnije nijanse a za spolja boju treba prilagoditi boji fasade tako da se uklapaju i razlikuju u nijansama.

U zavisnosti od veličine kupatila, u salonu keramike Filip možete izabrati i odgovarajući kupatilski nameštaj sa svim onim detaljima koji će dati  završni izgled. Dekorativni kamen, nešto što je veoma interesanto za oblaganje zidova koje želite da posebno istaknete, sada je dostupan u raznim dezenima i interesantnim reljefom. Idealan je za neki šank, deo zida u dnevnoj sobi, kuhinji ili hodniku.
Mnogo korisnih saveta, predloga, ideja dobićete i na licu mesta.


Drvara i salon Keramike Filip nalazi se na adresi Sremska bb a za sve dodatne informacije, možete ih kontaktirati putem telefona 023/522-907 i 023/525-864.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga