SALON NAMEŠTAJA UNIVER SAVIĆ – NAMEŠTAJ VRHUNSKOG KVALITETA U ZRENJANINU

Podeli:

Neke stvari u životu pažljivo se  biraju jednom, i nekako se očekuje da traju večno.

Ukoliko ste se nedavno uselili u nov prazan stan ili ste upravo završili gradnju vašeg doma, onda Vam je dobro poznato koliko je zapravo teško pronaći onaj pravi kvalitetan nameštaj.

Vizuelno da odgovara onome što ste zamislili, da estetski bude lep, moderan, originalno dizajniran ali i da može da se uklopi sa dimenzijama Vašeg prostora.

Otvaranjem velikog salona nameštaja Univer Savić u Zrenjaninu zaista se šire brojne mogućnosti izbora kupovine nameštaja vrhunskog kvaliteta i to po veoma korektnim cenama.

Novi salon nemeštaja Univer Savić prostire se na preko 1.000 kvadrata i nalazi se na Žitnom trgu br.8 u prizemlju i na spratu. Reč je o nameštaju izuzetnog kvaliteta koji se radi serijski ali i po meri.

Kompanija Univer Savić  se bavi proizvodnjom nameštaja čija garancija je večna. Svoje proizvode plasiraju kanalima veleprodaje ali ih i izlažu u nekoliko izložbenih salona, a od nedavno i u Zrenjaninu.

Nameštaj se radi u preko pedeset različitih dezena i to sa italijanskim i nemačkim okovima što definitivno garantuje kvalitet.

U ponudi se nalazi veliki izbor  kuhinja, kliznih plakara, regala, radnih stolova koji mogu biti izuzetno praktični za privatan ili poslovni prostor. Cilj ali i slogan kompanije Univer Savić jeste  – kvalitet  ispred svih. Za svoje kupce,kompanija Univer Savić ima izuzetne pogodnosti  odloženog plaćanja i to bez kamate  čak i za  akcijske proizvode.

Salon nameštaja Univer Savić nalazi se na adresi Žitni trg br.8 u Zrenjaninu a celokupan program možete pogledati na sajtu www.universavic.rs

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga