Metalac market od sada na novoj adresi

Podeli:

Metalac Market u Zrenjaninu prelazi na novu adresu. Nova lokacija se nalazi u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 10, preko puta starog lokala. Kao i do sada, u Metalac Marketu vas očekuje najširi asortiman proizvoda za kuću poput servisa, escajga, malih kućnih aparata, sudopera, bojlera, bele tehnika, laptopova, televizora i naravno pousuđa Metalac. 

            Svaki mesec pripremamo veliki broj akcija, sniženja i popusta za svoje verne potrošače. Obezbedili smo znatne povoljnosti prilikom plaćanja – odloženo plaćanje karticama, potrošačke kredite banaka, administrativnom zabranom i čekovima građana. Zadovoljstvo nam je da u većem prostoru, uz širu ponudu zadovoljimo potrebe naših sugrađana… da podsetimo, Metalac market u svom asortimanu nudi najširi asortiman proizvoda za kuću. – poručuju iz Metalac Marketa

Maloprodajni lanac Metalac Market broji preko 80 prodavnica u Srbiji, i internet prodavnicu www.market.metalac.com. Svoje prve prodavnice Metalac je otvorio još 1996. godine, a one su bile i ostale važna konkurentska prednost, oslonac plasmana na domaćem tržištu i važan promoter asortimana Metalčevih društava.  

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga