Komercijalni program – Peugeot vozila u Točak Autu

Podeli:

Točak auto iz bogate ponude Peugeot game posebno izdvaja vozila iz komercijalnog programa. Raznolika  ponuda po principu za svakoga po nešto  je već  na prvi pogled prihvatliva ako uzemo u obzir odnos cene, kvaliteta i  performansi koju ova vozila nude. Komercijalna vozila modela Partner, Expert i  Boxer ne predstavljaju samo karoseriju na točkovima već i partnera u poslu za svakog preduzetnika koji ne preza od uspeha. Mi u  Peugeotu znamo da vozila za profesionalce moraju biti prvenstveno pouzdana i efikasna. Takođe je veoma važno je i da svojim karakteristikama odgovaraju potrebama svakodnevnog posla. Upravo je zato gama lakih komercijalnih vozila prilično široka  i prilagodljiva. Ono što je takođe svima jednako bitno je tehnologija motora Euro 6 normi, koji nude odlične performanse uz minimalni trošak goriva i održavanja.

PEUGEOT PARTNER

Novi Peugeot Partner, je dobitnik nagrade za internacionalni van 2019. Godine. Dve velike i do sada neviđene inovacije su privukle pažnju žirija: indikator pretovara radi utovaravanja na najbezbedniji mogući način i funkcija Surround Rear Vision koja omogućava nadgledanje mrtvih uglova preko kamere. Svaki profesionalac u svom poslu će pronaći konfiguraciju koja će mu omogućiti da radi efikasno naročito sa verzijom Grip koja će mu omogućiti da u svim uslovima obavi sve zadatke ili sa verzijom Asphalt koja je namenjena onima koji ne računaju vreme provedeno u vozilu. Verzija Grip novog PEUGEOT PARTNER-a je u potpunosti prilagođena terenima sa nepristupačnim prilazom i potrebi za prevoženjem teškog i dugačkog tereta, ali takođe i potrebi za prevoženjem 3 osobe.

PEUGEOT I-COCKPIT® pruža intuitivnu vožnju zahvaljujući optimalnoj ergonomičnosti i odličan odnos komfora i bezbednosti bez skretanja pogleda sa puta peugeot i-cockpit®. Osnovne informacije bitne za vožnju se nalaze u vidnom polju vozača i on ih može čitati bez skidanja pogleda sa kolovoza. Ekran na dodir od 8“ koji se nalazi u sredini instrument table orjentisan je ka vozaču i pruža direktan pristup osnovnim funkcijama.

Uživajte u do sada neviđenom doživljaju u vožnji i iskoristite komfor u segmentu komercijalnih vozila da biste od vašeg Novog PEUGEOT PARTNER-a napravili mobilnu kancelariju sa Multiflex klupom gde mogu da se smeste do 3 osobe ili stočićem za pisanje koji je integrisan u sklopivi naslon koji se može rotirati ka vozaču i suvozaču. Dostupne su vam i brojne pristupačne i pametno raspoređene pregrade u kabini, namenjene raznim profesionalnim potrebama. 


PEUGEOT PARTNER nudi kao fabričku opciju CREWCAB verziju jedino na verziji LONG, omogućavajući tako prevoženje do 5 osoba. Putnička klupa u 2. redu je preuzeta od Novog PEUGEOT Rifter-a kako bi se stvorio komfor sa prostorom za kolena koji je veoma veliki u ovom segmentu. Jedinstven u kategoriji, drugi red se sklapa da bi se stvorio dodatni prostor ostavljajući sedište u prvom redu koje se takođe skapa radi utovara dugačkog tereta do 3,44 m, dok korisna zapremina može da varira od 1,8 m3 do 4m3 u zavisnosti od konfiguracije. 

PEUGEOT EXPERTInovativniji, ležerniji i sigurniji, PEUGEOT Expert je osmišljen na modularnoj platformi nove Peugeot generacije. Zbog toga Peugeot Expert ima tri dužine: nova Compact verzija od samo 4,60 m; verzije Standard od 4,95 m i Long od 5,30 m. Njegova ograničena visina od 1,90m* Vam olakšava pristup garažama sa nižim ulazima. PEUGEOT Expert nudi optimalni kompromis između spoljašnjih dimenzija i načina korišćenja. Takođe, on odgovara na Vaše potrebe po pitanju potrošnje, komfora, dinamičnih karakteristika i bezbednosti.

Na raspolaganju Vam je veći broj pregrada za PEUGEOT Expert. Standardna pregrada u više formi: limena ili zastakljena u gornjem delu sa ili bez Moduwork otvora u donjem delu. Pregrada Confort omogućava termičku izolaciju, zvučnu izolaciju, amplitudu gornjeg podešavanja za naslon vozačevog sedišta, svetlu tekstilnu oplatu na stani cockpit-a u nastavku enterijera krova.
Robustan i funkcionalan, PEUGEOT Expert Combi ima do 9 mesta čak i u kompaktnoj verziji od 4,60 m. Takođe, on se lako parkira zahvaljujući ograničenoj visini od 1,90 m.
Peugeot ima široku ponudu vozila sa niskom emisijom; više od polovine svoje prodaje na svetskom tržištu čine vozila koja ispuštaju manje od 140 g CO2/km. Ova performansa se oslanja na dokazane tehnologije u kojima je Peugeot jedan od pionira: 2,1 miliona vozila imaju dizel motor koji je povezan sa filterom za čestice.

PEUGEOT BOXER
Kako bi se osigurao visok nivo kvaliteta, Peugeot Boxer je bio podvrgnut na više od 4 000 000 km testiranja u simulaciji tokom 3 godine radi maksimalne pouzdanosti njegovih motora, a čak 500 000 ciklusa otvaranja vrata optimizovalo je njihovu trajnost.Peugeot Boxer postoji u nekoliko verzija, prema najvećoj dozvoljenoj masi*: do 3,5 tone (3,0 t, 3,3 t i 3,5 t) i preko 3,5 toneBoxer, furgon i kombi, dostupan je u čak sedam karoserijskih verzija sa sedam korisnih zapremina u rasponu od 8 m3 (verzija L1H1) do 17 m3 (verzija L4H3), što ga čini vodećim u svom segmentu. Utovar i smeštanje tereta u Peugeot Boxer-u su naročito jednostavni zahvaljujući: širini tovarnog prostora od 1,87 m, odnosno širini između koševa od 1,42 m; visini utovarnog praga od 493 do 602 mm, koja je među najnižima na tržištu uz mogućnost dodatnog spuštanja za 7 cm sa opcijom zadnjeg pneumatskog vešanja; otvaranju zadnjih vrata pod uglom od 96° uz mogućnost otvaranja do punih 180°, a uz povlačenje zasebne poluge, na čak 270°(opciono) i bočnim kliznim vratima na jednoj ili obe strane vozila što u mnogome olakšava utovar i istovar tereta.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga