Kako da izaberete buket

Podeli:

Ovo doba godine karakteristično je po proslavama matura i zato cvećara „Jasmin“ poziva učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola da na vreme obezbede bukete za matursko veče.

U ponudi imamju širok asortiman buketa za male i velike maturante, korpe i razne cvetne aranžmane koji su osmišljeni i napravljeni od izuzetno kvalitetnog i raznovrsnog rezanog cveća-od tradicionalnih ruža pa do buketa napravljenih od različitih kombinacija cveća (hrizantema, kala, ljiljana, gerbera, orhideja i druge vrste cveća) i boja, „Jasmin“ nudi bukete za svačiji ukus.

Buketi cveća predstavljaju najsenzualniji poklon koji na tako jednostavan način može da iskaže bilo koju emociju i prenese i najsuptilniju poruku. Buket ruža, kala, orhideja, gerbera i ostalog rezanog cveća usklađenih boja pričaju čarobnu priču koja će opčiniti vama dragu osobu.

Maturantima i onima koji žele da poklone nekome buket baš za ovu priliku, stručno osoblje pomoći će u odabiru cveća.

Cvećara „Jasmin“ koja nalazi se u centru grada, u Svetosavskoj ulici br.2, otvorena je radnim danima i subotom u periodu od 7-20 časova, a cveće možete poručiti i putem telefona, a broj je 023/536-772.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga