Da li ste spremni za more?

Podeli:

Energija polako ponestaje i sve ukazuje da ste zreli da otputujete negde i prepustite se čarima leta. Pretražujete agencije i gotovo vam je sve jedno gde, samo da odete. More, sunce, pesak i par neophodnih stvari. To je sve što vam treba. Jaka želja i adrenalin koji vas pokreće. Posle toliko vremena, izolacije, karantina, lockdown-a, pojačanih mera i onih relaksiranih, vaša koža će ponovo osetiti slano more. Potreban vam je kofer, neka lagana torbica za put, papuče za plažu i par sitnica.


Brzo vas vodimo  u Bonelli shoes koji ima sjajnu ponudu kompletnog plažnog programa. Što znači da možete biti spremni za dan. 


U ponudi preko 1000 modela, papuča, sandala i japanki po ceni već od 199 dinara.Veliki izbor torbi, rančeva, kofera, malih, velikih u divnim bojama. 

Očekuju vas šok cene i popusti od 30 pa do 70%.
Bonelli shoes se nalazi u Tržnom centru Roda, na adresi Pere Dobrinovića 35 i u Tržnom Centru Veliki Univerexport na adresi Barska bb u Zrenjaninu.


Dok temperature rastu, cene kod njih padaju.Bonelli shoes ponudu možete pogledati na cappolos.rs ili na www.facebook.com/bonellishoes .

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga