7 dana pun pansion na moru za samo 250 evra

Podeli:

Početak letnje sezone se bliži i dok kontaktirate redom sve agencije tražeći aranžman koji vam odgovara, čini vam se da ćete ove godine ipak ostati kod kuće. Nikako da uskladite slobodan period i destinaciju, još i kada sve saberete, košta dosta.

Da biste izbegli dodatne troškove, preskočite posrednike i rezevišite vaše more direktno, 7 dana, pun pansion u Sutomoru i to za samo 250e po osobi.

Konoba Akustik biće vaš domaćin. Prepoznatljiv restoran po svom rustičnom, unikatnom etno ambijentu i po tamburašima koji sviraju baš svako veče. Odlikuje ga tradicionalna staro-srpska, vojvođanska, crnogorska, bosanska i mediteranska kuhinja. Prava kafana sa dušom, gde ćete se opustiti nakon dugih šetnji kraj obale mora.

Ponuda uključuje:

  • 7x noćenje za jednu osobu
  • Pun pansion

Uživajte u čarima jednog od najpoznatijih letovališta Crne Gore, poznatom po velikim plažama i bogatom noćnom životu. Upoznajte mediteransku kuhinju, doručkujte, ručajte u prirodnoj bašti pod vedrim nebom, a svako veče opustite se uz kafansku tamburašku muziku.

Specijaliteti restorana „Konoba Akustik“

Smeštaj je u novim modernim vilama sa lepim baštama gde ćete piti svoju prvu kafu ali i odmarati tokom popodneva u pravom morskom ambijentu.

Verovatno već spremate kofere i planirate da obradujete nju ili njega. Bukirajte vaš termin već danas!

Informacije i rezervacije na + 381 64 000 11 30

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga