Izložba fotografija Dragana Teodorovića „To je bilo neko lepše i srećnije vreme“

Podeli:

Izložba  fotografija Dragana Teodorovića „To je bilo neko lepše i srećnije vreme“ biće otvorena u Kulturnom centru u četvrtak, 6. aprila u 19 časova. Izložena fotografska celina čuva uspomene na jedno veoma dinamično vreme, jaku  rokenrol scenu, govori o  stilu života,  opisuje način zabave i detaljno oslikava duh jedne epohe – osamdesete godine 20. veka. Pored muzičara, autorova pažnja posebno je usmerena ka publici i njihovoj emotivnoj i muzičkoj katarzi. Do sada je Dragan Teodorović (Zeko) imao 19 samostalnih izložbi,  izlagao na 12 kolektivnih, objavio šest monografija i dve knjige.

O autoru:

„Usvojivši rok stejdž i pozornicu kao svoje životno okruženje, Dragan Teodorović  počinje aktivno da beleži fotografskom kamerom najzanimljivije momente i atmosferu na koncertima, kao i energiju glumaca na pozorišnim daskama i filmu.  Rad sa grupom „Emir Kusturica & the No Smoking Orchestra“ započinje 1999. godine, kada otpočinje i njegova profesionalna fotografska karijera (amaterska od 1985).

Fotografije su mu objavljivane u svim domaćim, kao i najprestižnijim svetskim časopisima i novinama: Rolling Stone, Playboy, Figaro, Madame, Le Monde, Corriere della Sera…“

Više o radu Dragana Teodorovića Zeka pogledajte na www.kczr.org

Izložba će biti otvorena  do 18. aprila svakog dana od 8 do 20 časova.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga