Nedeljni horoskop za period od 21.5. do 27.5.

Podeli:

Ovan

Hrana

Al će se ove nedelje dobro jesti….baš! Nedelja jakih društvenih aktivnosti, slavlja, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa zadovoljstvom i slatke i slane specijalitete….Još ako mama ili baka naprave vaše omiljeno jelo – ma milina!

Ljubav

Venera u znaku Raka baca akcenat na porodične vrednosti, na potrebu za više ljubavi i zadovoljstva sa partnerom. No, pitanje je koliko ćete vi istinski moći da se posvetite svojim ozbiljnim emotivnim partnerstvima. Em situacija na poslu zahteva vašu maksimalnu koncentrisanost i posvećenost, em ćete svaki čas imati raznorazne aktivnosti koje će vam ostavljati malo prostora za voljenu osobu. Balansirajte nekako, nemojte da vaša draga bića i odnos u celosti trpe. Kod slobodnih – šareno. Mnogo druženja, mnogo aktivnosti sa suprotnim polom, neke osobe će uleteti u vaš život i istumbati ga pošteno. Još kad se u drugom delu sedmice i neko iz prošlosti pojavi, e onda će slika biti kompletna….

Posao

Više opreza u dogovorima. Možete brzopleto uleteti u neku poslovnu priču ili projekat, da biste tek kasnije shvatili da ste očekivali jedno, a dobili nešto potpuno deseto. Samo treba biti realan u procenama i ne očekivati brda i doline. Da su pozitivne promene moguće – i te kako jesu, ali one vam neće preko noći doneti stabilnost – za to ćete ipak morati da se malo potrudite. Moguća su češća poslovna putovanja, a nezaposleni će lakše u ovom periodu doći do solidnog predloga za posao.

Novac

Lako se možete zadužiti ili ostati bez dinara u džepu, jer ne vodite računa o svojim troškovima. Ukoliko trebate da investirate u nešto, ostavite to ipak za narednu sedmicu.

Zdravlje

Stariji Ovnovi trebaju da ograniče sebe po pitanju nekih namirnica – vodite računa o holesterolu. Takođe – manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod mlađih – moguća glavobolja, povremeno nervoza.

Bik

Hrana

Vašu želju za zdravijim načinom ishrane (ali i boljim izgledom) ove sedmice može pokvariti potreba za „konkretnijom“ hranom, pogotovo onom koja vas podseća na neka stara, dobra vremena. Mirisi i ukusi detinjstva zagospodariće vama.

Ljubav

Ulazak vaše vladarke Venere u znak Raka čini vas emotivnijima, osetljivijima i jača u vama potrebu za ljubavnom sigurnošću i skladom. No, to će biti nešto teže za izvesti u ovoj sedmici jer vaš partner kao da sve ostale stavlja na prvo mesto, a vi ste mu negde pri kraju liste prioriteta. Kod vas se mogu javiti pomešana osećanja, neki će se poprilično „smoriti“ kad shvate da od ljubavnog savršenstva i ušuškanosti u ovom periodu nema ništa. Šta je, tu je – pregurajte ovu sedmicu, posle ćete funkcionisati bolje. Ukoliko ste sami, ili ćete se non stop vraćati u prošlost i preispitivati se, sami sebi nabrajati greške koje ste činili, ili ćete čak ostvariti kontakt sa bivšim partnerom. Naravno, potpuno nezadovoljavajući….

Posao

Sve će po pitanju posla funkcionisati uglavnom korektno, samo je potrebno više pažnje obratiti na dogovore, pogotovo ako radite sa strancima ili za stranog poslodavca. Od vas će se očekivati više inicijative i kreativnosti, pa se spremite da uposlite svoje „sive vijuge“. Aktiviran znak Raka daje vam mogućnosti da nađete i neki dodatni poslić i malo popunite svoj budžet. Više mogućnosti za poslovna putovanja, a oni koji rade kao trgovci, komercijalisti – imaće pune ruke posla.

Novac

Ulazak Sunca u polje koje vlada finansijama daje Bikovima priliku da zarade sa strane, ali i stabilizuje njihovu materijalnu situaciju.

Zdravlje

Nemojte da vam nerviranje „jede“ džigericu. Nešto osetljiviji stomačni deo, a dame Bikovi bi mogle čisto predostrožnosti radi, da prekontrolišu grudi.

Blizanci

Hrana

Pojedini Blizanci mogli bi imati problem sa viškom vode u organizmu ili sa naticanjem stomaka. Konzumirajte češće čaj od peršuna ili đumbira, smanjite unos soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću.

Ljubav

Opozicija Merkura (vaš vladar) sa Jupiterom (vladar polja partnerstava) tokom ove sedmice, potenciraće na tome da i vi i partner preterujete u nekim svojim zahtevima i ponašanjima, očekujući da se druga strana prilagodi vama. Takođe, ukoliko bilo šta krijete jedno od drugog, ovaj period može doneti neugodne momente i pojačano nepoverenje. Ukoliko ste slobodni, opozicija Venere i Saturna može vas ubaciti u priču sa osobom sa kojom imate prilično solidnu razliku u godinama. Ulazak Sunca u vaš znak i dobar aspekt sa Marsom svakako će vas aktivirati u „potrazi“ za onim pravim/onom pravom, ali će učiniti i da se osećate dobro u druženjima, izlascima, zabavi. Mogućnosti stoje i preko društvenih mreža.

Posao

Ukoliko vaš posao zahteva puno kretanja i puno razgovora – očekujte da ćete tokom ove nedelje ostvariti više nego dobre rezultate. Ako radite sa strancima, neke prilike vam se mogu otvoriti preko noći, a neki od vas bi sad mogli da povuku i konkretnije poteze u smeru odlaska van zemlje. Mogućnosti za češća poslovna putovanja. Nešto lošiji odnos sa saradnicima, najpre zbog nerazumevanja, ali i zbog kratkih rokova za završetak obaveza. Oko važnih odluka – ne odlučujte sami tokom ove sedmice!

Novac

Ove nedelje možete vratiti jedno veće dugovanje koje vam već dosta vremena stoji nad glavom, ali ćete zato ostati praznog novčanika….Nema veze, bitno je da ste skinuli problem sa vrata….

Zdravlje

Problemi sa grlom, plućima. Vodite računa da ne konzumirate previše hladne napitke. Moguće su i urinarne infekcije.

Rak

Hrana

Eto Venere kod vas, a eto i velikih promena raspoloženja…..Biće vam tako fino da se „tešite“ slatkišima, ali pripazite se da ne preterate.

Ljubav

Slatka i ljupka Venera je u vašem polju ličnosti, pa ćete vi baš tako delovati na suprotni pol, koji će uživati da se nađe u vašem društvu. Sem novih osoba, ovaj period u vašem životu može privući kao magnetom i bivše partnere, čak u jednom momentu možete osetiti onaj „žal za prošlošću“ i možda razmišljati da nekome ipak date i drugu šansu. Naravno, to vam se nikako ne preporučuje, oslobodite sebe onoga što je bilo i dajte šansu budućnosti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, smetaće vam što partner ne odgovara na isti način na vašu potrebu za ljubavlju, privrženošću, bliskošću. Pogotovo ukoliko ste u dužoj vezi i negde ste već spremni za „svadbena zvona“ a druga strana se pravi da „nije odavde“. Samo polako….

Posao

Ukoliko dođe do neke promene po pitanju poslovnog segmenta, ona će se dogoditi u prvom delu ove sedmice. Ako je „omašite“, onda ćete morati da čekate još neko vreme na nove poslovne šanse. Kod nekih će biti primetno nezadovoljstvo postojećim saradničkim odnosima, naročito ako finansijski momenat ne bude u ovoj nedelji onakav kakvog ste očekivali. Neko ko ima više iskustva od vas koči vas po pitanju ideja koje imate. Možda je i bolje da sačekate još neko vreme za realizaciju….

Novac

Finansijski – stoje mogućnosti za dodatnu zaradu, ali i za rešavanje jednog dugovanja. Ukoliko vam u bilo kom trenutku bude potreban novac, možete se slobodno osloniti na pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Varenje, stomačni deo. Mogući su problemi sa jetrom i žuči kod starijih pripadnika znaka. Proverite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Lav

Hrana

Period sa više pokreta i energetskog trošenja, mada ćete i na dalje biti u dosta „ješnom“ raspoloženju. U ishranu ubacite više cvekle, šargarepe, spanaća. Više žitarica od celog zrna, piletine. Potrebno vam je više minerala i vitamina – ne zaobilazite voće – naročito kivi, jabuke…

Ljubav

Za slobodne je ovo odličan period. Možete preko prijatelja, izlazaka, društvenih mreža upoznati nekog (ili pak više osoba) ko će ostaviti veliki utisak na vas, pa se čak i odlučiti na ulazak u vezu. Doduše, neko će se malo muvati sa dugogodišnjim prijateljem, ali ni to nije loše – najbolje ljubavi dolaze baš iz prijateljstva. Samo nemojte da odete na onu stranu – na ulazak u tajnu priču sa osobom koja je zauzeta i sa kojom imate veću razliku u godinama. Pored toliko dobrih šansi ovo stvarno možete da preskočite. Što se tiče zauzetih, sada se tenzije mogu spustiti ukoliko se iole, pa makar malkice, potrudite. Dobra atmosfera je naglašena, kao i pozitivna iznenađenja u partnerskim odnosima. Dobra nedelja, uživajte!

Posao

Ispada da ćete ove nedelje imati više sreće nego pameti u poslovnom segmentu. Jeste da se nervoza i potreba da napravite dar – mar u vama delimično spustila, ali još uvek ste skloni ishitrenim potezima i rečima koje prosto „seku“ sagovornika. No, polje podrške je izuzetno jako, pa ako se vi sami ne čuvate, čuvaju vas oni koji vas poštuju i vole. Isti ti će se potruditi da vam otvore vrata koja su do sada bila zatvorena i „poguraće“ vas u pravcu nekih vrlo solidnih poslovnih priča. Nije loše, nije….!

Novac

Sa novcem kao da u ovom periodu ne umete ni malo. Da dolazi, ma dolazi sigurno! Čak i više nego što ste očekivali. Ali ga vi tako lepo trošite, da je to prosto milina gledati….

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija, naročito onim Lavovima koji konačno reše da se malo razmrdaju i krenu da se bave nekom rekreacijom….

Devica

Hrana

Naporna nedelja, pa je potrebna adekvatna ishrana da biste je na pravi način pregurali. Izbegavajte slatkiše, crveno meso, izbegavajte tešku, prezačinjenu i premasnu hranu, jer vam neće ni malo prijati i samo će vas činiti sporim i statičnim. Belo pileće meso, riba, kiselo mleko, orašasto voće, zeleno povrće..

Ljubav

Odličan period da preko posla upoznate osobu sa kojom biste poželeli da se u potpunosti prepustite strastima i hemiji koja će se ogromnom brzinom aktivirati. Takođe, odlično su vam postavljena poznanstva sa osobama koje dolaze sa puta ili koje pak susrećete prilikom putovanja. Neko sa kim ste već duže vreme u prijateljskom odnosu odjednom se može „otvoriti“ i priznati vam da je zainteresovan za vas. Dakle, prilika ima sa više strana, vaše je samo da odlučite na koju ćete….Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, bilo bi dobro da izbegavate razgovor o nekim ozbiljnijim temama, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se usaglasite sa voljenom osobom. Bolje je da izađete zajedno…

Posao

Već ove nedelje mogu do vas doći značajne informacije koje će razrešiti neke vaše poslovne dileme. Situacija se polako raščišćava kod onih koji se dvoume između dve opcije ili poslovne priče. Još malo i moći ćete da startujete na pravi način. Generalno gledano – pozicija Marsa u polju poslovne svakodnevice tokom ove nedelje vam donosi jake aktivnosti, mnogo kontakata i susreta sa poslovnim partnerima, ali i veliku podršku od strane osobe koja istinski želi da vas „pogura“ ka vašem cilju.

Novac

Prilivi su redovniji, moguće je da kapne neki dinar i sa strane. Ipak, troškovi i dugovanja i dalje vam dišu za vratom i ne dozvoljavaju da se opustite…

Zdravlje

Osetljiv stomak, probava, usporeniji rad creva – što naročito može smetati starijim pripadnicima ovog znaka. Povedite više računa o ishrani.

Vaga

Hrana

Prilično ste ješni u ovoj nedelji, a s druge strane – imate mogućnost za stomačne probleme, pa ćete ipak morati da budete vrlo obazrivi prilikom izbora hrane. Ne samo to – proveravajte kvalitet i rok važnosti namirnica, a i dovoljno ih termički obradite.

Ljubav

Opozicija Venere i Saturna koja je aktuelna ove nedelje, može onima u vezama i brakovima doneti zahlađenje odnosa i nezadovoljstvo. To ne znači da se partner neće truditi oko vas, već pre označava da ćete vi očekivati previše, a i da će vaša emotivna stabilnost biti poljuljana. Ako vam se na pružanje emocija ne uzvraća na isti način, to ne znači da emocije od strane partnera ne postoje, već da ih on manifestuje onako kako ume i zna. Dakle, bez dramatičnosti – sve je u redu i tako će ostati i na dalje….Što se tiče slobodnih, prošlost zaobilazite u širokom luku, jer će vas samo poljuljati i uzdrmati, a ništa vam dobro doneti neće. Imate vi sjajnu sadašnjost i još bolju budućnost sa nekim novim!

Posao

Mogući su dogovori sa stranim firmama, češća poslovna putovanja van zemlje i bitni razgovori sa inostranstvom. Polje kreativnosti vam je jako i vodi vas put nekih novih ideja i rešenja koja će vam itekako pomoći u poslovnoj svakodnevici. Nešto što niste završili ili što već dugo vremena stoji „na čekanju“ aktiviraće se tokom ovog perioda, i moraćete da uložite svoje snage i konačno ovo privedete kraju. Velika podrška ili pomoć od strane prijatelja može vam pomoći u jednoj neugodnoj situaciji.

Novac

Bolje novčane prilike po vas. Mogući su prilivi i od dodatnih poslovnih angažmana. Ipak, moraćete da promenite ili popravite neki kućni aparat koji je već na „izdisaju“.

Zdravlje

Bolovi u gornjem delu kičme ili problem sa kolenima – ukoliko ste stariji pripadnik ovog znaka. Mlađi – moguće su kratkotrajne prehlade.

Škorpija

Hrana

Klackalica po pitanju apetita se nastavlja i dalje. Probajte da zavarate glad koja će u naletima da vas posećuje – mlečnim proizvodima, sokovima, voćem, bobicama. Izbegavajte slatkiše i sve ono što je preteško za vaš želudac.

Ljubav

Sve ono što je daleko – srcu vam je blizu. Sve ono što je čudno, neobično, uzbudljivo, što miriše na avanturu i dobru energiju – privlačiće vas. Želite da pobegnete od ustaljenih ljudi, dosadne svakodnevice, uobičajenih modela ponašanja. Želite adrenalin, iznenađenja, želite strast koja razara i vas i drugu osobu. Pa dobro….ako je tako, navalite! Vezani, a slobodni – sada je jedini model koji će funkcionisati. Potražite svoju ljubavnu sreću, a čak i ako je ne budete tražili – ona će vas iznenaditi! Što se tiče onih koji su u vezama, u vama totalno kipti od potrebe da promenite nešto u odnosu sa partnerom. Vi menjate, a voljena osoba vraća korak unazad…..teško je da će ovo funkcionisati….

Posao

Imate rešenje za svaki problem, ne brinite. A problema će biti. Nekih manjih, nekih i povelikih. Nekih od strane saradnika i osoba preko puta vas, a neke ćete vi lično da napravite. Sam svoj majstor. No, kako biste drugačije uposlili svoj mozak i uključili ga na maksimum, nego u igri zvanoj – problem detektovan, sad se treba iščupati iz njega? Manimo probleme, oni rade svoj posao, vi radite svoj. Bitno je da u ovoj nedelji ima i nekih lepih promena. Nekih novih početaka, novih razgovora, novih dešavanja.

Novac

Odlična nedelja da lepo zaradite. Pogotovo ako pokrećete nešto novo – i sami ćete se iznenaditi količinom novca koja će se sliti u vaše džepove. A troškovi? Pa, i oni su prisutni, ne možete pobeći od njih

Zdravlje

U ovoj nedelji je nervoza smanjena, a želja za fizičkom aktivnošću i pokretom pojačana. Odlično! Pravi je momenat za rekreaciju!

Strelac

Hrana

Više tečnosti, sveže ceđenih voćnih sokova, čajeva, kao i namirnica sa povećanim procentom vode – izbegavajte gazirane napitke i one sa previše šećera. Dalje – manji a češći obroci, lagana hrana bogata vlaknima, povrće. Na ovaj način – osećaćete se odlično!

Ljubav

Opozicija Jupitera (vladar vašeg znaka) i Merkura (vlada poljem partnerstava) napraviće pometnju u onim emotivnim vezama i brakovima koje su ionako na nekim lošijim osnovama. Na stabilne veze neće uticati, pogotovo što će dobar aspekt Marsa i Sunca poboljšati komunikaciju sa voljenom osobom. Da rezimiramo – oni koji su dobro biće još bolje, a oni koji su loše – dodatno će se „potkačiti“ i odnosi će zahladneti. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, odličan je momenat da se ostvari jedno zanimljivo poznanstvo, pa čak i uđe u vezu. Moguće je da je ovo osoba sa kojom imate razliku u godinama, ali to neće smetati ni vama ni drugoj strani. Jake strasti…..pa, uživajte!

Posao

Odličan je momenat da se otpočne sa novim poslom ili poslovnom saradnjom. Možda će na samom početku pregovori zapinjati, ali realizacija je više nego izvesna! Imaćete puno posla, ali vam to neće smetati, pogotovo kada shvatite da vaše pozicije kreću uzlaznom linijom. Povremeno napetost i stres, ali ćete zato biti više nego puni energije da rešavate svaki eventualni problem koji se pred vas postavi. Organizacija će vam biti problem, pa zato pokušajte da odredite prioritete…

Novac

Iako će vam se tokom ove sedmice novčanik brže puniti, a sporije prazniti nego inače…i dalje postoji problem sa dugovima kojih trenutno ne možete da se rešite u potpunosti…

Zdravlje

Ishrana, kretanje – dve stavke u kojima stagnirate ili pravite loše poteze već duže vreme. Nije ni čudno što se povremeno ne osećate dobro….

Jarac

Hrana

Izbegavajte brzu hranu, ali i lako kvarljive namirnice jer očas posla možete pokvariti stomak. Pijte dosta vode ili limunade (bez šećera), povrće svih vrsta, naročito cvekla i spanać, a sa mesnim i mlečnim proizvodima budite obazrivi – u malim količinama, povremeno.

Ljubav

Opozicija Saturna i Venere na osi vi – partner, neće delovati baš podsticajno na odnos sa voljenom osobom. Šta više, može doći do blagog udaljavanja i zahlađenja. Ovo nije trajnog karaktera, ali svakako neće prijati ni vama ni partneru. Potrudite se da osobi do koje vam je stalo to i pokažete, da biste predupredili da se ona oseća loše i emotivno nesigurno. Što se tiče slobodnih Jarčeva, polje ljubavi i zabave vam je lepo postavljeno, ali kao da tu postoji neka kočnica. U prevodu – ima osoba oko vas, neke su čak i vrlo zanimljive….ali nikako da se dogodi „ono nešto“ što će pokrenuti bilo vas, bilo drugu stranu. Mogući su kontakti sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, ali i aktivnosti bivših ljubavnika.

Posao

Poslovno ste dosta jače i ovaj segment vam je prikazan kao stabilniji od emotivnog. Funkcionišete na više strana odjednom, vodite aktivno pregovore, dobro ste se organizovali i zato nije ni čudo što će vam uglavnom sve od obaveza ići lako i od ruke. Možda ćete početi da razmišljate i o obnovi neke saradnje, ili ponovo krenuti da razmatrate plan koji ste u prethodnom periodu odložili kao nemoguć za izvesti. Dobre ideje i rešenja, pa ćete lako zainteresovati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Dobar period pred vama..

Novac

Zarada je tokom ove nedelje naglašena iz više izvora, ali čak ni ovi dodatni prilivi neće biti dovoljni da biste bili stabilni po pitanju finansija.

Zdravlje

Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, naročito kod onih koji imaju probleme sa kičmom, kostima, reumom, stomakom.

Vodolija

Hrana

Dosta energetskog trošenja, a veliki broj vas će se tokom ove nedelje odlučiti i na neki vid rekreacije. U prevodu – biće vam potrebni proteini i nešto kaloričnija hrana. Pod obavezno konzumirajte više povrća i voća, jaja, pilećeg mesa, ribe, mlečnih proizvoda, integralnih žitarica.

Ljubav

Dobar kontakt Marsa iz vašeg polja ličnosti sa Suncem koje vlada partnerstvima, obećava jednu živu i ispunjenu dešavanjima nedelju sa partnerom. Odlična komunikacija i razumevanje, a i oboje ćete biti skloni da prijatno iznenađujete jedno drugo, da tražite zajedničke načine da se zabavite, da unesete lepe promene u svakodnevicu. Moguće je čak i kraće putovanjce, što će prijati i vama i voljenoj osobi. Sve u svemu – nije loše, ni malo. Ako ste slobodni, taj isti Mars vas čini aktivnim, zanimljivim, društvenim i vrlo privlačnim suprotnom polu, pa nije ni čudo što će minimum dve osobe biti itekako zainteresovane za vas. Moguće je u ovom periodu otpočeti vezu koja će biti vrlo burna i uzbudljiva…

Posao

Pokrećite ideje, pokrećite svoju kreativnost, pokrećite poslove u privatnoj režiji – jer vam je ovo postavljeno vrlo obećavajuće i kao nešto u čemu ćete em uživati da radite, em ćete imati i zadovoljavajuću materijalnu satisfakciju. Ukoliko obavljate neke „standardne“ poslove, oni će vam biti dosadni, ali ćete ih otaljavati, da niko ne bi mogao da kaže da izbegavate svoje obaveze…Nećete imati baš savršen odnos sa kolegama, ali nećete ni obraćati mnogo pažnje na to. Gledate svoja posla.

Novac

Kroz vaše prste tokom ove nedelje će proći prilično velike sume novca. Neko će se čak ovajditi i preko igara na sreću (ne glavni dobitak).

Zdravlje

Kao što rekosmo – odličan momenat za rekreaciju i bavljenje sportom. No, nervoza će biti prisutna, a kod nekih od vas – i na dalje su aktuelni problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Ribe

Hrana

Znate onu čuvenu rečenicu – nije važno šta jedete, važno je ono što jede vas? Ako znate, onda vam je sve jasno. Vaša raspoloženja, nemiri, strasti i bure i na dalje upravljaju vašim apetitom. Probajte da uvedete sebe u red….

Ljubav

Dosta usklađivanja je potrebno da bi vaš emotivni život funkcionisao normalno. Ulazak Venere u znak Raka, vašu vodenu sestru, donekle će popraviti situaciju, ali samo donekle. Čini mi se da vi i dalje ostajete suštinski nezadovoljni količinom svega koju dobijate od voljene osobe i da je to osnova i koren problema u vašem odnosu. Samo polako, vrlo brzo izlazite iz ovog nezgodnog perioda i moći ćete više da uživate sa partnerom. Što se tiče slobodnih Riba – Venera jeste u vašem polju ljubavi, ali u opoziciji sa Saturnom, pa će emotivne težnje biti teško ostvarive. Iako će kontakt sa suprotnim polom postojati, kao da niko od ovih osoba trenutno ne može da popuni emotivnu prazninu koju osećate…

Posao

Sedmica koja je dobra za one koji se bave privatnim poslovima, ali i za one koji planiraju da pokrenu nešto potpuno novo. Važne vesti dolaze do vas i informacije koje dobijate mogu vam pomoći da donesete odluku koja već neko izvesno vreme čuči u vama. Ukoliko ste u fazi pregovora, početni momenat može biti zamršen i naizgled težak, ali sa malo truda – može se doći do zadovoljavajućih rešenja. Iako to ne volite, sada budite malo proračunati i manipulativni – ne budite otvorena knjiga!

Novac

Malo vas brinu neka dugovanja i obaveze, ali ćete bez većih problema uspeti da ih regulišete tokom ove sedmice. Solidno.

Zdravlje

Psiha vam je opterećena, pa su mogući problemi sa nesanicom ili pak glavobolje. Posvetite se više sebi, svom odmoru, pravilnoj ishrani, rekreaciji…

Izvor: b92.net

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga