Zakoračite u nove trenutke uz savršen spoj elegancije i udobnosti- Kovač Residence

Podeli:

Tragate za oazom mira, tragate za mestom koje će aktivirati sva vaša čula, za mestom gde ćete se opustiti i pobeći od gradske gužve, za mestom gde ćete proslaviti neko lepo dešavanje ili jednostavno organizovati neko druženje koje želite da se pamti.

Kovač Residence je prelep kompleks koji se nalazi nadomak grada, tačnije u naseljenom mestu Mužlja, na samo par kilometara od centra grada. U momentu kada zakoračite u dvorište ovog objekta imatćete osećaj da ste otišli kilometrima daleko od grada. Prvo što ćete primetiti jeste prelep vrt. Zelenilo, bazen, pokriven prostor za roštiljanje, druženje, kamin sa vatricom da se zagrejete u hladnim danima….mesto stvoreno za uživanje.

Kovač Residence raspolaže sa 14 komfornih i moderno opremljenih apartmana, restoranom koji prima 100-120 ljudi, bazenom, saunom. Organizuju sve vrste proslava – od onih sa hiljadu osmeha do onih samo za odabrane. Nude mogućnost rezervacije doručka, ručkova i večera bilo da su porodične ili svečane. Ono što karakteriše Kovač Residence je luksuzan odmor u mirnom ambijentu.

Zato, kada budete planirali sledeću proslavu ili druženje, pozovite ih za sve dodatne informacije i na vreme rezervišite vaš termin za sve tipove proslava uz koforan smeštaj i priuštite sebi, vama dragim osobama, radnom kolektivu, prijateljima ili rodbini nezaboravan doživljaj. Sve potrebne informacije dobićete pozivom na broj 063/577-557, a nalaze se u Hunjadi Janoša 90, u Mužlji.

RTV Santos

Autor: Redakcija radio televizije Santos

POVEZANE vesti

Pretraga